MENU

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Τάκης Μαλακατές και η διοίκηση του θα βρίσκονται στο τιμόνι του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια. Η επιτυχημένη διετία της πρώτης θητείας έκανε τους φίλαθλους του τριφυλλιού να εκλέξουν τον Μαλακατέ. Στη «μάχη» για τη θέση του προέδρου λοιπον ψήφισαν 836 έναν εκ των δυο υποψηφίων: Ο Τάκης Μαλακατές έλαβε ποσοστό 94,73% και ο Συνοδινός 5,27%. Σε ό,τι αφορά το νέο ΔΣ αυτό «πέρασε» από το σώμα των ψηφοφόρων σε ποσοστό 88,9% με βάση τις προτάσεις του Μαλακατέ καθώς εξελέγησαν 8/9 μέλη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έσπασε κάθε ρεκόρ στην προσέλευση που ήταν τελικώς τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Ο στόχος του από ότι φάνηκε ήταν η ψήφος στην ενότητα στηρίζοντας ουσιαστικά όλα τα μέλη που πρότεινε η… πρώην και από σήμερα ξανά νυν διοίκηση.

Τι ψήφισε; Τον Μαλακατέ, τον Βρανόπουλο και όσους πρόσκεινται στο διοικητικό δίδυμο που έφερε τίτλους, αγωνιστική και οικονομική αναβάθμιση και έδωσε τη μεγάλη μάχη για τον Βοτανικό με επιτυχία.

Η συσπείρωση αυτή έδειξε ξεκάθαρα ότι τα μέλη του τριφυλλιού έμειναν απόλυτα ικανοποιημένα από την άκρως επιτυχημένη βάση τίτλων και προόδου του ΑΟ προηγούμενη διοίκηση.

Με το δυναμικό ποσοστό αυτό πλέον o Τάκης Μαλακατές και η διοίκηση του καλούνται να συνεχίσουν το έργο τους έχοντας στο πλευρό τους σύσσωμο τον κόσμο του τριφυλλιού. Πλέον και με βάση τα όσα έχει δείξει η διοίκηση του Μαλακατέ το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο, με το τρίπτυχο κόσμος – ομάδα και διοίκηση. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος έχει γράψει τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του, όταν αυτά τα τρία μέρη είναι ενωμένα.

Επικεφαλής του Παναθηναϊκού ΑΟ για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνουν οι Μαλακατές και Βρανόπουλος που πήραν καθολική στήριξη από τα μέλη του τριφυλλιού στις εκλογές. 

Κατά σειρά ο κόσμος του Παναθηναϊκού ψήφισε για νέα διοίκηση τους ακόλουθους: 

Τάκης Μαλακατές (πρόεδρος)
Μέλη ΔΣ
Δημήτρης Βρανόπουλος 
Σωτήρης Νίκας
Χρόνης Ακριτίδης
Βασίλης Παυλόπουλος 
Δημήτρης Γόντικας
Ελένη Κατσούλη
Κυριακή Γαλάνη
Νίκος Κοκκινάκης

Οι νικητές του ΔΣ

Αίσθηση προκαλεί η παρουσία δυο γυναικών στο ΔΣ: Της Ελένης Κατσούλη και της Κυριακής Γαλάνης, του πολύ γνωστού πρώην βολειμπολιστα του τριφυλλιού Δημήτρη Γόντικα αλλά και του αθλητή σκοποβολής Νίκου Κοκκινάκη που νίκησε στην κούρσα τον Σταύρο Παναγιωτόπουλο αφήνοντας τον εκτός ΔΣ. Πρώτοι κάτω από τον Βρανόπουλο και με τεράστια ποσοστά επανεξελέγησαν ο Νίκας, ο Ακριτίδης και ο Παυλόπουλος.

Μαλακατές: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ, υποχρέωση μας ένας πιο ισχυρός και ανταγωνιστικός Παναθηναϊκός παντού»

Ο Τάκης Μαλακατές στην πρώτη τοποθέτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Παναθηναϊκού μας για την πρωτοφανή συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού μας είτε με φυσική παρουσία που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο είτε με επιστολική ψηφο. 
Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη στο προσωπο μου και την επανεκλογή μου. 
Η τιμή και η ευθύνη είναι τεράστια και μαζί με το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη τριετία που καθήκον μας και υποχρέωση μας είναι να κάνουμε ακόμα πιο ισχυρό και ανταγωνιστικό τον Παναθηναικό μας σε όλους τους τομείς. 
Σας ευχαριστώ θερμά .
Ζήτω ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

 

«Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο. και πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές.

Αρχικά  η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. έκανε ενημέρωση για τον απολογισμό ως απερχόμενο Δ.Σ. για όλες τις ενέργειες που έγιναν τον τελευταίο χρόνο.

Κατόπιν παρουσιάστηκε ο διοικητικός, οικονομικός προϋπολογισμός και αγωνιστικός απολογισμός.

Εν συνεχεία ακολούθησε η εκλογική διαδικάσία για την απαλλαγή  στην οποία ψήφισαν 960 άτομα και καταμετρήθηκαν 927 έγκυρα ψηφοδέλτια, 10 άκυρα και 23 λευκά.

Στο ερώτημα απαλλαγής της απερχόμενης διοίκησης  ήταν 636 τα Ναι και 291 τα Όχι.

Για πρόεδρο και μέλη Δ.Σ.  ψήφισαν 960 άτομα με 950 έγκυρα ψηφοδέλτια και 10 άκυρα.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές συγκέντρωσε 792 ψήφους και ο Θοδωρής Συνοδινός 44 ψήφους.

Σε ότι αφορά την σειρά προτίμησης των μελών:

Βρανόπουλος  774

Νίκας 501

Ακριτίδης 439

Παυλόπουλος 424

Γόντικας 406

Κατσούλη 325

Γαλάνη 313

Κοκκινάκης 245

Παναγιωτόπουλος 220

Κατσίρης 166

Ζορμπάς 164

Γιακουμεττής 161

Τερζάκη 147

Καρακάσης 97

Μαρσέλλος 75

Κυριζάκης 61

Παπαπασχάλης 57

Τσιμπάκης 10

Κωστής 7

Παπαγεωργιάδης 6

Μιχαηλάτσος 3»

Εκλογές Παναθηναϊκού ΑΟ: Σαρωτική επικράτηση Μαλακατέ-Βρανόπουλου
EVENTS