Ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ, αλλά και του Παναθηναϊκού είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Εντού, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε να αναλάβει πόστο σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε.
«Ανταλλάξαμε μηνύματα αλλά δεν τον ρώτησα γιατί πήρε αυτή την απόφαση. Είναι ωραίος τύπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Έκανε καλή δουλειά και σίγουρα θα λείψει από την ομάδα. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Αρτέτα.
Ήταν μια έκπληξη για μένα. Ελπίζω να είναι χαρούμενος στην επόμενη δουλειά του», τόνισε αρχικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σημειώνοντας πως δεν θα τον άφηνε απαθή η προοπτική της Άρσεναλ.
«Εξακολουθώ να κάνω δουλειά για την ομάδα ως πρεσβευτής της. Είναι κάτι που είχα κάνει σε μια φάση της καριέρας μου στον Παναθηναϊκό, όμως τα τελευταία χρόνια εργάζομαι με διαφορετικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω, θα μπορούσα.
Είχα προετοιμαστεί γι' αυτό και δέχθηκα προτάσεις από κάποιες ομάδες στη Βραζιλία να μην κάνω αυτό το βήμα. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει».
Χρόνος ανάγνωσης 1’
Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Θα μπορούσα αθλητικός διευθυντής στην Άρσεναλ – Ξέρω την δουλειά από τον Παναθηναϊκό»
ΟΜΑΔΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Θα μπορούσα αθλητικός διευθυντής στην Άρσεναλ – Ξέρω την δουλειά από τον Παναθηναϊκό»