MENU

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, εξαπολύοντας -όπως αναμενόταν- δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, του Κόκκαλη, του Μελισσανίδη και πολλών άλλων, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τις δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται.

Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και σχολιάστηκε εκτενώς στα social media, έχοντας γίνει viral, δεν ήταν τόσο οι απαντήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στις ερωτήσεις που δέχτηκε, όσο... ο τρόπος που τις έδωσε.

Συγκεκριμένα πολλοί ανέφεραν ότι ο γνωστός εφοπλιστής φαινόταν να κάνει... ανάγνωση, με τη ροή που είχε ο λόγος του σε ορισμένες από τις απαντήσεις του.

Το ερώτημα βέβαια, εάν πράγματι τις διάβαζε, είναι πώς ήξερε τις ερωτήσεις...

Αλήθεια, θα δούμε κάποιο βίντεο από τον Real FM, όπως κάνουν όλοι οι σταθμοί στις μεγάλες συνεντεύξεις τους, που θα έδινε εξάλλου κι απάντηση στα σχόλια όσων έκαναν λόγω περί... ανάγνωσης.

Εμείς προσπαθήσαμε να σταχυολογήσουμε τρεις από τις απαντήσεις του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Διάβαζε τις απαντήσεις ο Μαρινάκης στον «αέρα»; (aud)