MENU

Το μέλλον του Ρότζερςμ στο «Άνφιλντ» θεωρείται αμφίβολο και σε περίπτωση που τα άσχημα αποτελέσματα και οι μετριότητ εμφανίσεις συνεχιστούν, τότε όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρούνται πιθανά.

Το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ δείχνει ότι παίζει δυνατά για την ενδεχόμενη αντικατάστασή του, ωστόσο και ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ φαίνεται πως είναι μέσα στους υποψήφιους.

Το crossover της ζωής σου ΕΔΩ!

Μάλιστα ο Ντε Μπουρ εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε το ενδιαφέρον του να δουλέψει στην Αγγλία, είτε στη Λίβερπουλ, είτε στη Νιούκαστλ, όπου επίσης ο Στιβ ΜακΚλάρεν δεν αισθάνεται... βολικά στον πάγκο.

«Η Λίβερπουλ και η Νιούκαστλ, με την υποστήριξη που έχουν, είναι εξαιρετικές περιπτώσεις για να δουλέψεις ως προπονητής. Αυτή η χρονιά για μένα είναι σημαντική ώστε να τα πάω καλά με τον Άγιαξ και μετά θα δούμε τι θα γίνει», υπογράμμισε ο 45χρονος Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος έχει οδηγήσει τον «Αίαντα» σε τέσσερις κατακτήσεις τίτλων στη χώρα του.

Κρυφοκοιτάζει... Λίβερπουλ ο Ντε Μπουρ