MENU

Ακόμη ένα αθλητικό έργο που κόστισε μία περιουσία στην ελληνική Πολιτεία, έχει αφεθεί στο... έλεος του Θεού και μαραζώνει.

Το Δημοτικό Στάδιο Καρπάθου είχε φτιαχτεί πριν από περίπου 17 χρόνια με χρήματα κυρίως της ΓΓΑ, αλλά και της Περιφέρειας και είχε κοστίσει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Όπως όμως έχει συμβεί με πολλά ακόμη αθλητικά έργα στην Ελλάδα, πλέον κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο θυμίζει. Ο αγωνιστικός του χώρος έχει μετατραπεί σε κανονικό χωράφι, το ταρτάν έχει ξηλωθεί σε πολλά σημεία, οι εγκαταστάσεις έχουν σαπίσει και φυσικά οι νέοι του νησιού στερούνται έναν ακόμη αθλητικό χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει διάφορες δραστηριότητές τους.

Το ερώτημα βέβαια είναι για πόσο ακόμα η συγκεκριμένη, καθώς κι άλλες εγκαταστάσεις θα παραμένουν αφημένες στη μοίρα τους κι αν πρόκειται η νέα ηγεσία της ΓΓΑ να λάβει δράση για να ξαναγίνει... γήπεδο.

Δείτε στη photo gallery ορισμένες εικόνες από την κατάσταση που βρίσκεται το στάδιο και παρακάτω φωτογραφίες από το παρελθόν, όταν... έσφυζε από ζωή:

Γήπεδο που... χρυσοπλήρωσε το κράτος, έγινε «χωράφι» στην Κάρπαθο