MENU

Το tie θα διεξαχθεί αυτό το διήμερο (7-8/2) στο κλειστό του τάε κβο ντο Παλαιό Φάληρο και πρώτος θα μπει στο court ο Στέφανος Σακελλαρίδης (17.00), που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ροντρίγκο Πατσέκο.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άλαν Μαγκαντάν και με αυτόν θα κλείσει το σημερινό πρόγραμμα.

Αύριο (8/2) η αυλαία ανοίγει στις 17.00 με διπλό, με τις αρχικές συνθέσεις των ομάδων να είναι Σακελλαρίδης/Τσιτσιπάς-Πατσέκο/Ερνάντες, ενώ θα ακολουθήσουν τα αντίστροφα μονά.

Όποια ομάδα συμπληρώσει τρεις νίκες, περνάει στο World Group I και θα διεκδικήσει τον Σεπτέμβριο την πρόκριση στους qualifiers.

Κάπτεν της εθνικής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και την ελληνική αποστολή συμπληρώνουν οι Γιάννης Ξυλάς, Δημήτρης Αζωίδης και Γιάννης Κουντουράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σημερινού ματς, θα τιμηθεί η μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με μια συμβολική βράβευση της οικογένειάς του.

Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων της εθνικής με το Μεξικό