Η Μίλαν έμεινε στην ένατη ισοπαλία και στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ, κάτι που φέρνει πίεση στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αποκάλεσε «μ@λ@κ@» τον Σεσκ Φάμπρεγας επειδή φάνηκε να σπρώχνει, ελαφρώς, τον Σαλεμάκερς στο 79ο λεπτό του αγώνα.
Ο μάνατζερ των «ροσσονέρι» αποβλήθηκε μαζί με ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου της Κόμο, όμως η ένταση κλιμακώθηκε στο διάδρομο που οδηγούσε στην αίθουσα συνεντεύξεων, όπου οι δυο άνδρες αντάλλαξαν σκληρά λόγια μακριά από τις κάμερες.
Συγκεκριμένα, ο Αλεγκρι είπε οργισμένος προς τον Φάμπρεγας: «Είσαι ένα παιδί, ένας μ@λ@κ@ς, ένα παιδί το οποίο άρχισε τώρα να προπονεί. Την επόμενη φορά που θα περάσει κάποιος δίπλα μου θα πάω και θα του κάνω τάκλιν!», ενώ ο Ισπανός κόουτς είχε δηλώσει, νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου: «Απολογούμαι, ήταν μία πολύ μικρή επαφή και η αντίδραση του Αλέγκρι θεωρώ υπερβολική, αλλά παραδέχομαι ότι δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Ήταν μία αντιαθλητική συμπεριφορά. Και εγώ θα θύμωνα και δεν έχω πάρα να ζητήσω συγγνώμη και να πω ότι εύχομαι να μη συμβεί ποτέ ξανά στην καριέρα μου»
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Journalists inside the AC Milan-Como press room witnessed a heated exchange between Cesc Fabregas and Massimiliano Allegri.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) February 19, 2026
🗣️ Allegri reportedly screamed at Fabregas: "You're a child, you're an a**hole, you're a child who just started as a coach!"
(Source:… pic.twitter.com/SM6sHhI62P
🚨🗣️ 𝗡𝗘𝗪: Massimiliano Allegri: "Saelemaekers was pulled by Fabregas, so I was sent off because I went there to defend my player."
— The Touchline | 𝐓 (@TouchlineX) February 18, 2026
"Did he apologise? Then next time I'll go on the pitch and do a slide tackle too!" pic.twitter.com/PAPCfuXt5Y