MENU

Είναι δεδομένο, ότι ΠΑΟΚ και Βέντσπιλς θα τα παίξουν όλα για όλα καθώς ο νικητής της αναμέτρησης θα είναι και αυτός που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στα πλάνα του προπονητή Στελμάχερς, δεν βρίσκεται ο Άιγκαρς Σκέλε, ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του.

Μάλιστα, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο "PAOK Sports Arena", πέτυχε 12 πόντους, ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και έδωσε δύο ασίστ.

Όσον αφορά τα... πεπραγμένα του στη διοργάνωση, είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Βέντσπιλς, καθώς έχει Μ.Ο 13 πόντους και 5,7 ριμπάουντ.

Επιπροσθέτως, στη διάθεση των Λετονών δεν θα είναι ούτε ο Μάικ Μπρούσεβιτς, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στον Δικέφαλο (είχε σημειώσει 16 πόντους, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ).

Ο αρχηγός της Λετονικής ομάδας Γκούμπλις σε ό,τι αφορά το αυριανό παιχνίδι δήλωσε: «Οι τραυματισμοί μαστίζουν τελευταία την ομάδα μας, όμως στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, όλοι οι παίκτες που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα παλέψουν και θα δώσουν τα πάντα ακόμα και για αυτούς που δεν είναι».

Από τη μεριά του ο προπονητής της Βέντσπιλς, Ρόμπερτ Στελμάχερς, δήλωσε: «Οι τραυματισμοί είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του αθλήματος. Δε μπορεί να το αποφύγει κανείς και πουθενά. Θα παίξουμε με αυτούς που είναι υγιείς και έτοιμοι να αγωνιστούν. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά όχι ανίκητη. Θα δώσουμε τη μάχη μας».

Τέλος, εκτός από τα προβλήματα απουσιών, ο Στελμάχερς αναμένεται να έχει εκ νέου στη διάθεση του τον Ρόμπερτ Φρεϊμάνις που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Επιμέλεια: Μάριος Σταμπουλής

Με προβλήματα η Βέντσπιλς κόντρα στον ΠΑΟΚ