Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Backdoor Podcast η τουρκική ομάδα κοιτάζει έντονα την περίπτωση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ με θητεία στο ΝΒΑ και τους Χοκς. Μάλιστα, την περίπτωση του Ουάλας, φέρεται να παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη πάντως να περιμένει το ΝΒΑ και προτάσεις από εκεί.
Την περασμένη σεζόν έπαιξε για τους Χοκς με συμβόλαιο two-way, μοιράζοντας τον χρόνο του μεταξύ του NBA και των College Park Skyhawks, της θυγατρικής ομάδας της Ατλάντα στην G-League. Στο ΝΒΑ σε 31 παιχνίδια στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 5,4 πόντους, 2,6 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ στην G-League είχε καλύτερες επιδόσεις με 16,1 πόντους, 6,2 ασίστ και 5,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Η Εφές πάντως θεωρεί τον Ουάλας μία από τις προτεραιότητες της, ελπίζοντας ότι θα πείσει τον παίκτη να φύγει από τις ΗΠΑ για να δοκιμάσει την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία.