MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
«Στάδιο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Novasports 2HD
Αστέρας Τρίπολης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
0 0
Παναιτωλικός
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Με τον βαθμό αυτό της ισοπαλίας ο Αστέρας Τρίπολης έχασε την ευκαιρία να κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του σερί έξι νικών και πλέον η ομάδα του Παντελίδη είναι στους 22 πόντους. Στους 15 βαθμούς ανέβηκε ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβου.

Ανώτερος ο Αστέρας, αλλά μηδέν εις το πηλίκο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας Τρίπολης από νωρίς πήρε τον έλεγχο της μπάλας, με τον Παναιτωλικό να ακολουθεί στο ξεκίνημα πολιτικής υπομονής. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν την πρώτη τελική προσπάθεια στον αγώνα με σουτ του Μάρκος Πάουλο στο 8ο λεπτό που κατέληξε άουτ.

Ο Αστέρας απάντησε άμεσα στην αμέσως επόμενη φάση, όταν ο Μανιάς μετά από σέντρα του Γιαννούλη πήρε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη. Στο 15' νεά κεφαλιά του Πασαλίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 22' έγινε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του μας για τους Αρκάδες.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καλτσάς έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη εκτός εστίας, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο Μπεχαράνο έδιωξε πάνω στην γραμμή με υπερένταση, προ και του Ιγκλέσιας.

Με την πάροδο του χρόνου, ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι και περιόρισε την δράση του Αστέρα, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία πέρα από ένα ευθύβολο μακρινό σουτ του Μπεχαράνο (43'). Το ημίχρονο πάντως, ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και συγκινήσεις στο 0-0 με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή κυρίως λόγω του Ισνάλντο, χάνοντας όμως την ουσία.

Πόνεσαν... τα μάτια μας στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο 45λεπτο το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναιτωλικού βελτιώθηκε με την είσοδο του Κλέσιο στο παιχνίδι, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης και πάλι έφτασε μία ανάσα από το γκολ αλλά ο Δημήτρης Κυριακίδης φώναξε «παρών», αφότου προηγουμένως Καλτσάς και Ροντρίγκες για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Στο 57ο λεπτό, ο Μανιάς σε αντεπίθεση τροφοδότησε τον Τόνσο με τον Αργεντινό σε θέση τετ α τετ να πλασάρει με το δεξί αλλά ο Έλληνας κίπερ της ομάδας του Αγρινίου απομάκρυνε τον κίνδυνο, κρατώντας ανέπαφη την εσία του.

Για να έρθει η πρώτη καθαρή ευκαιρία του Παναιτωλικού χρειάστηκε να φτάσουμε στο 64ο λεπτό όταν ο Μάρκος Πάουλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον μέχρι τότε «θεατή» του αγώνα Αθανασιάδη να διώξει με τις γροθιές του.

Πίεση μετά την αποβολή ο Αστέρας, πήρε τον βαθμό ο Παναιτωλικός

Στο 84' ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχαράνο και δύο λεπτά αργότερα ο Τσοκάνης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Δουβίκα πριν σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Άουτ την ίδια στιγμή κατέληξαν και οι προσπάθειες των Ιγκλέσιας (88'), Τόνσο (90') και Τριανταφυλλόπουλου (93'), με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 0-0.

Οι ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο (86' Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Καλτσάς (76' Δουβίκας), Τόνσο, Ισνάλντο (70' Μαντίντα), Μανιάς

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρόσα, Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ (85' Μαρινάκης), Μαρκόφσκι (46' Κλέσιο), Ρότσα (64' Τσοκάνης)

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

4ος: Λάμπρου (Εύβοιας)

Το ταμείο του αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού τα ηνία, απείλησε σε δύο περίπτώσεις, μία σε κάθε ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Πολλές οι αναξιοποίητες στημένες φάσεις, πίεσε μετά την αποβολή αλλά δεν σκόραρε η ομάδα της Πελοποννήσου. Παιχνίδι υπομονής από τον Παναιτωλικό που θέλησε να φύγει αλώβητος από την Αρκαδία και τα κατάφερε.

Αυτοί που έκριναν το παιχνίδι

Πολύ δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο ο Ινσάλντο για τον Αστέρα Τρίπολης, κουράστηκε στο δεύτερο μέρος και έπεσε η απόδοσή του. Γεμάτη εμφάνιση από τον Μάρκος Πάουλο του Παναιτωλικού στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο χειρότερος του ματς

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Τόνσο στο τετ α τετ, θα μπορούσε να εκτελέσει καλύτερα αν και ο Μανιάς καθυστέρησε να τον τροφοδοτήσει. Κακή εμφάνιση από τον Μάρκο Μαρκόφσκι. Αργός στις αντιδράσεις του ο Σέρβος επιθετικός, δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Ο έλεγχος των διαιτητών

Μία δύσκολη περίπτωση κλήθηκε να διαχειριστεί ο Μπλάνας στο 66' για ενδεχόμενο πέναλτι του Μύγα στον Ιγκλέσιας, φάση όπου είχαμε αλληλοτραβήγματα με τον διαιτητή να λέει «παίζεται». Χωρίς λάθος υποδείξεις οι βοηθοί.

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-0