Στον μεγάλο άτυχο Φάνη Τζανδάρη αφιέρωσαν τα γκολ και την νίκη τους οι παίκτες του Πανιωνίου σε μία κίνηση που δείχνει το σπουδαίο ομαδικό πνεύμα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.
Αμέσως μόλις ο Μπακασέτας «έγραψε» το 2-1 για τους «κυανέρυθρους» απέναντι στον ΠΑΟΚ έτρεξε προς τον πάγκο και πήρε μία φανέλα του Τζανδάρη, την οποία αφού πρώτα φίλησε την έδειξε προς την εξέδρα των επισήμων. Μάλιστα ο Μπακασέτας μετά το τελευταίο σφύριγμα πήρε την ίδια φανέλα και την φόρεσε, δείχοντας πόσο στενή σχέση έχει με τον άτυχο συμπαίκτη του.
Να θυμίσουμε ότι ο 22χρονος μέσος που αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό υπέστη ρήξη χιαστών σε μία πρόσφατη προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 μήνες.
