MENU

Δύο αγώνες στα πλέι οφ, δύο ήττες για τον ΟΦΗ αλλά ο Γιώργος Σίμος, όπως είπε, δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια απέναντι στην ΑΕΚ.

«Έγινε μια δυνατή προσπάθεια από τους παίκτες μου και αυτό θέλω να το καταθέσω. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά τα 10 πολύ παιχνίδια με τους δυσκολότερους αντιπάλους του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και όταν το 42' είσαι πίσω στο σκορ ενώ στο δοκάρι δεν ισοφαρίζουμε είναι και πνευματική δοκιμασία απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους. Θα μας βοηθήσουν, θα φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά» είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Για το κίνητρο της ΑΕΚ: «Κι εμείς είχαμε το προσωπικό μας κίνητρο, όπως θα έχουμε σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Μπήκαμε σε αυτά τα παιχνίδια με αυτό τον στόχο, κάναμε την υπέρβαση μας αλλά δεν σταματάει εδώ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα για τη νέα χρονιά. Δεν έπρεπε να πάμε στο ημίχρονο, χάνοντας αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς, αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως και ο αγώνας με τον Αρη. Είναι τέτοια η ποιότητα των αντιπάλων που μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει έναν αγώνα αλλά δεν έχω κανένα παράπονο  από τους ποδοσφαιριστές μου, αντιθέτως έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, τους συγχαίρω γι' αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας».

Σίμος: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»