MENU

Η αποκάλυψη του SDNA για το ντου στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας του Πινγκ Πονγκ, επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Πανηγυρικά μάλιστα. Και πως θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς όταν στο περιστατικό ήταν μπροστά περίπου 30 άνθρωποι! 

Το σωματείο του Πειραιά, αισθάνθηκε την ανάγκη να το παίξει και θιγμένο για τη συγκεκριμένη κατάσταση. Τι νομίζατε, ότι θα ζητήσει συγνώμη για ένα… ταπεινό ντου, άνθρωπος που τον τραγουδάνε οι αντίπαλοι με τον χειρότερο χαρακτηρισμό που μπορεί να ακούσει άνθρωπος; Μιλάμε για θράσος! 

Προφανώς και στην επιτραπέζια αντισφαίριση αδικούνται κατάφορα, χυδαία, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή κι έχουμε ένα πρωτάθλημα… ξεφτιλισμένο. Κλασικά πράγματα όποτε δε γίνεται αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός. Βέβαια κι εδώ η Ομοσπονδία δεν δέχεται να παίξει με τους κανόνες που θέλει ο Ολυμπιακός, αυτό είναι το κεντρικό πρόβλημα της υπόθεσης. 

Το βασικό θέμα είναι άλλο. Επειδή έτσι κι αλλιώς στο λιμάνι τον αθλητισμό τον αντιλαμβάνονται ως τσιφλίκι τους και λειτουργούν σα να είναι τα πάντα… μπάτε σκύλοι αλέστε. Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, παραδέχονται πως μπούκαραν στο Δ.Σ. Ομοσπονδίας αθλήματος. 

Για κάποιο λόγο θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό ένα σωματείο που θεωρεί πως αδικήθηκε ή έχει να εκφράσει παράπονα, να μπουκάρει απρόσκλητο σε Δ.Σ. Ομοσπονδιών. Παράλληλα, θεωρούν φυσιολογικό πως αυτό μπορεί να το κάνει με πολλά μέλη της δικής του διοίκησης πέραν απ’ τον πρόεδρο. 

Το ερώτημα εδώ είναι γιατί χρειαζόταν να έχει συνοδεία από… μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού ο Μιχάλης Κουντούρης; Μονάχος του δεν μπορούσε να εκφράσει τα παράπονά του; Μπουκάροντας σε συνεδρίαση Ομοσπονδίας ξαναλέμε. Είκοσι άτομα! Από τους οποίους οι περισσότεροι ήταν παντελώς άγνωστες φάτσες και κάποιοι ιδιαίτερα ψηλοί και δυνατοί. Γυμνάζονται πολύ φαίνεται στο ΔΣ του Ερασιτέχνη… 

Η δικαιολογία είναι απλά εκπληκτική. Έτυχε, λένε, εκείνη την ώρα να έχει μπάσκετ στο ΣΕΦ. Οπότε είπαν να πάνε να πούνε ένα… γεια. Στα γαλλικά προφανώς. Τι μπάσκετ παιζόταν; Αγώνας γυναικών που συνήθως μαζί με τους φιλάθλους στα ευρωπαϊκά ματς είναι συνολικά 25-30 νοματαίοι. Σε ματς με τα Γιάννενα, Σάββατο μεσημέρι, πόσοι λέτε να ήταν; 

Ακόμη καλύτερο γίνεται το πράγμα με την εξήγηση του Ολυμπιακού αναφορικά με την αντιμετώπιση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας του Πινγκ Πονγκ. Τους είπαν κιόλας να καθίσουν όλοι μαζί να το συζητήσουν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. 

Μόνο που η απόφαση είχε ληφθεί πριν ένα μήνα! Όπως μπορείτε να δείτε στο επίσημο link η απόφαση είχε ληφθεί 25/01!!! Τι ακριβώς ήθελαν να «συζητήσουν» ένα μήνα μετά; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για τους καταδικασμένους στη συνείδηση των φιλάθλων και του οπαδικού κινήματος… 

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και μόνο η παραδοχή του Ολυμπιακού, θα είχε κινήσει ήδη τις διαδικασίες της δικαιοσύνης. Δε συζητάμε καν για τον Λευτέρη Αυγενάκη που είναι ευαίσθητος σε τέτοια ζητήματα. Δηλαδή στο να προστατεύει τον Ολυμπιακό, «πνίγοντας» τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται. Παράλληλα μπορούσε να ψάξει το ζήτημα και στην Ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης. 

Αν αυτές οι πρακτικές δεν ενοχλούν κανέναν, αν το θεωρούν φυσιολογικό, τότε ας κάνουμε τον αθλητισμό «η Ρένα είναι οφσάιντ». Σε κάθε συνεδρίαση ΔΣ Ομοσπονδίας, να μπαίνουν οι κύριοι με τα κόκκινα κοστούμια, με τα πράσινα, με τα κίτρινα, με τα μαύρα κ.ο.κ. 

Τουλάχιστον η Ρένα είχε και πλάκα και δεν κουβαλούσε τις Ερινύες μαζί της… 

ΥΓ. Μέσα στο συνολικό ζοφερό περιβάλλον, ιστοσελίδες που εδώ και δυο μέρες δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν ρεπορτάζ ή να αναδημοσιεύσουν τα άρθρα όπως πράττουν συνήθως σε όσα θέματα δεν κάνουν τζιζ, χθες επανέλαβαν το… γνωστό ατόπημα: Να δημοσιεύσουν τις ανακοινώσεις-απαντήσεις χωρίς να έχουν γράψει ποτέ το πρωτογενές θέμα. Σε ποιο θέμα ακριβώς απαντούν αν δεν έχουν δημοσιεύσει πρώτα το ρεπορτάζ; Κι αυτό λέγεται δημοσιογραφία ή «προστασία»; 

Η ξεφτίλα του αθλητισμού στο μεγαλείο της