Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν η νικήτρια στη μονομαχία με την Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ για την 5η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, δια χειρός Ντίξον!
Ο Αμερικανός με τουρκικό διαβατήριο ήταν αυτός που σκόραρε με δίποντο για το 78-79, 15'' πριν το τέλος, έτσι ώστε να μην ολοκληρωθεί η ανατροπή των γηπεδούχων, που είχαν επιστρέψει από το -4 (από το 73-77 στο 78-77) χάρη σε τρίποντο του Ουίλμπεκιν και βολές του Ουαναμέικερ!
Ο Ντίξον τελείωσε το ντέρμπι στην Πόλη με 21π., με τον Κάλινιτς να έχει 13π., τον Βέσελι 12 και τον Κώστα Σλούκα να μένει στα ρηχά (2π., 3ριμπ., 3ασ. σε 16:27'').
Οσο για τους γηπεδούχους, ο Κλίμπουρν ήταν εντυπωσιακός (24π.) και ο Ουαναμέικερ είχε 17π., ωστόσο δεν έφταναν για να αποτρέψουν τη δεύτερη ήττα σε πέντε αγώνες, ενώ η Φενέρ ανέβηκε στο 4-1.