MENU

Ο απόλυτος διασυρμός της αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ και των αρμόδιων Υπουργείων! Περίσσοτεροι από 100 οπαδοί του Ολυμπιακού (50-60 μηχανάκια) βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (7/5) κάτω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, απειλώντας και βρίζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Αναστόπουλος αποτελεί το πρόσωπο των ημερών μετά τον ορισμό του στον αγώνα των Πειραιωτών με τον Προμηθέα και έχει στοχοποιηθεί ευθέως.

Οι χούλιγκαν της ομάδας του Πειραιά εντόπισαν το σπίτι του και έφτασαν εκεί. Προφανώς, οι δύο αστυνομικές μηχανές που βρίσκονταν στο σημείο για να τον φυλάνε, αδυνατούσαν να πράξουν το οτιδήποτε. Αφού φώναξαν υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του, προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα (μεταξύ άλλων και στο δικό του) και... πολιόρκησαν το σπίτι του. Όχι μόνο αυτό, αλλά πέταξαν αντικείμενα σε τζάμια και είχαν ξεκάθαρα απειλητικό σκοπό.

Όπως είναι φυσικό τρομοκρατήθηκε όλη η γειτονιά από το περιστατικό, με ενοίκους να βγαίνουν έντρομοι στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν τελικά περισσότεροι από 50 αστυνομικοί, με αποτέλεσμα οι χούλιγκαν να τραπούν σε φυγή.

Πρόκειται βέβαια για σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό για την εικόνα του κράτους, αλλά και για το Υφυπουργείο, που κατά τα άλλα φυλάει τον διαιτητή, που έχει στοχοποιηθεί ευθέως το τελευταίο διάστημα. Δίχως αμφιβολία, οι σκηνές ντροπής βαραίνουν όλους τους αρμόδιους φορείς, που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια ώρα, το Υφυπουργείο, ο ΕΣΑΚΕ και όχι μόνο νίπτουν τας χείρας τους με τη στάση τους και εξωθούν τον διαιτητή να δηλώσει κώλυμα, ώστε να μην κατέβει στο ΣΕΦ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Χούλιγκαν του Ολυμπιακού στο σπίτι του Αναστόπουλου (pic)