MENU

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως ο Πανιώνιος έχει... ζωή και οι Κωνσταντίνος Ράικος - Γιώργος Κραββαρίτης βρίσκονται στην τελική ευθεία των συζητήσεων για να αναλάβουν τη διοικητική ηγεσία διαδεχόμενοι τον Σταύρο Αλευρογιάννη. Γι' αυτό το λόγο έχουν αρχίσει να κινούνται και οι μεταγραφικές υποθέσεις.

Νωρίτερα διαβάσατε στο SDNA για το ενδιαφέρον για τον Όμπι Ενετσιόνια και το deal με τον Σωτήρη Μπιλλή που είναι προ των πυλών, αλλά υπάρχει κάτι πιο μεγάλο... στα σκαριά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου κυνηγά την «βόμβα» με την απόκτηση και τον επαναπατρισμό του Κώστα Καϊμακόγλου που βρίσκεται από το 2012 και μετά στη Ρωσία για την Ούνικς Καζάν. Είναι πιθανόν ο 35χρονος φόργουορντ να μη συνεχίσει εκεί και γι' αυτό ο Πανιώνιος ψάχνεται για το κόλπο-γκρόσο.

Φυσικά, η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που όμως έχει διαπραγματευτικό ατού τον Άκη Καλαϊτζάκη. Πρόκειται για τον άμεσο συνεργάτη του Σκουρτόπουλου, που ήταν παλιότερα στην Ούνικς (2014) και συνδέεται με πολύχρονη φιλία με τον «Κάι».

*Καϊμακόγλου και Καλαϊτζάκης μαζί στον γάμο του Φάνη Κουμπούρα...

Ο πολύπειρος φόργουορντ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού κι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν, αλλά πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ και μένει να δούμε με ποια ομάδα θα την πραγματοποιήσει. Στην Έλλαδα έχει αγωνιστεί σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Νήαρ Ηστ, Μαρούσι και Παναθηναϊκό.

Πάει να ρίξει «βόμβα» με Καϊμακόγλου ο Πανιώνιος!