MENU

Ζούμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας φίλοι μου. Κάποιοι ασέβαστοι εξακολουθούν να χλευάζουν τον καλύτερο υφυπουργό αθλητισμού της τελευταίας πεντηκονταετίας στην Ευρώπη επειδή τάχα μου ξεκίνησε μια παρτίδα σκάκι με τον βασιλιά. Δεν κατανοούν οι ανόητοι ότι ο προνοητικός Αυγενάκης έκανε απλώς προπόνηση για την επόμενη προγραμματισμένη παρτίδα του με τον υιό του Αλεξανδρή.

Έπρεπε να μάθει τους νέους κανόνες γιατί ο Αλέκος για να κερδίζει στις μεταξύ τους μονομαχίες του είχε πει ότι: 1) Την πρώτη κίνηση την κάνει πάντα ο βασιλιάς 2) Δεν κουνάς τους πύργους σου αλλιώς πληρώνεις ΕΝΦΙΑ 3) Η ουρά των αλόγων μεγαλώνει 10 εκατοστά αν τα φάει αντίπαλο πιόνι 4) Για να κινηθούν οι αξιωματικοί σου απαιτούνται: α) εξοδόχαρτο από τον βασιλιά β) Άδεια κίνησης από το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο γ) βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζόμενου από το Εργάνη 5) Αν με αφήσεις να σου φάω τον βασιλιά θα πάρεις πίσω τα 15 ευρώ που κέρδισα στο τάβλι όταν έριξες ασσόδυο και σου ‘φαγα τις διπλές.

Να μου το θυμηθείτε φίλοι μου ότι ο διαπρεπής Αυγενάκης θα γίνει ο πρώτος υφυπουργός αθλητισμού στον κόσμο που θα λύσει μόνος του το προσφυγικό. Όχι το γνωστό, αλλά το θέμα των προσφυγών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ γυναικών ο οποίος έχει ζητήσει από τη νομική υπηρεσία του να ακολουθεί πιστά το μότο: Μέρα χωρίς προσφυγή, είναι χαμένη μέρα:  
 
«Ο Ολυμπιακός κάνει την ύστατη προσπάθεια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Αυτή τη φορά όπως διέρρευσε, κατέθεσε νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 Γυναικών». Μιλάμε για ερασιτεχνικούς χειρισμούς που εκθέτουν το brand το οποίο με κόπο και ιδρώτα τόσα χρόνια έχτιζε στα χαρτιά και στις ενστάσεις ο θρύλος. 

Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να ζητηθεί η συνδρομή της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχει το Know How σε επιστολές, προσφυγές και ενστάσεις και ξέρει ότι αρκούν 4 απλές κινήσεις για να πάρει και το πρωτάθλημα γυναικών στα χαρτιά ο θρύλος:

1. Προσφυγή στη Μαρούπα

Το μέλος της ΕΕΑ πραγματοποιεί τις ευχές που θα του ζητήσεις πιο γρήγορα και απ’ την Τζοβάνα Φραγκούλη στο «Πες το και θα γίνει». Σε δυο μέρες από την υποβολή της προσφυγής θα έχει αποδείξει ότι τίθεται θέμα πολυιδιοκτησίας επωνύμου καθώς βρέθηκε Χατζηνικολάου την ώρα του ματς να μεταδίδει και δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1. Θα ακολουθήσει εισήγηση για αφαίρεση του τίτλου από τον Παναθηναϊκού, άμεση ανάδειξη Ολυμπιακού πρωταθλητή στα χαρτιά και μείον 17 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ μέχρι να αποδείξει ο Σαββίδης ότι δεν έχει συγγενή έκτου βαθμού με το επώνυμο Χατζηνικολάου. 

2. Κλήση του Όσκαρ Γκαρσία να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης

Ο γνωστός προπονητής θεωρείται πιο αξιόπιστος και από την Δόμνα, 34 ετών, που τηλεφώνησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να αποκαλύψει ότι ερωτεύτηκε τον μαθητή της, αλλά παντρεύτηκε τον μεγάλο αδελφό του για να μείνει στην οικογένεια. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σε τρεις μήνες που ολοκληρώνει την αποθεραπεία του στο κέντρο αποκατάστασης διαμπερών τραυμάτων κάτω χείλους, θα είναι μάχιμος για να ξαναπροσφέρει τις μαρτυρίες του. Αν πει ότι η Χατζηνικολάου τον πέτυχε με το κοκαλάκι  της στο άνω χείλος, τέρμα δεξιά, δεύτερο δόντι δίπλα στον τραπεζίτη και προσκομίσει βεβαίωση απ’ τον Βαλεντίνο Ρόσι («Γιατρός») το θέμα θεωρείται λήξαν. Με τέτοια μαρτυρία παίρνει ο Ολυμπιακός στα χαρτιά το πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών, στο μπάσκετ ανδρών και τον τίτλο από το futsal που αφαίρεσε από την τροπαιοθήκη του ο Παναθηναϊκός. 

3. Νέο τραγούδι εμπνευσμένο από την περίσταση

Η «Έξαψη» ήταν μόνο η αρχή από την πλευρά του Ολυμπιακού. Δικηγόροι και στιχουργοί από τον Πειραιά τα έβαλαν κάτω και ετοιμάζουν ένα νέο τραγούδι που έρχεται να κάνει γνωστή την αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού στα πέρατα της γης. Πρόκειται για μια διασκευή που θα κάνει τον Μαζωνάκη να τραγουδήσει την επιτυχία του Summer hits 2021: «Προσφεύγω για μένα να νιώσω καλά». Αυτή θα είναι η ηχηρή πειραϊκή απάντηση στα αήθη τραγούδια των Παναθηναϊκών που έλεγαν για το Παλέ. Avanti maestro: 

Κρατάς κούπες κι όνειρα

Το πας λάου λάου

Κερδίζεις στα γήπεδα

Με την Χατζηνικολάου

Προσφεύγω για μένα να νιώσω καλά, 

Θέλω κούπες ξανά στα χαρτιά

Προσφεύγω για μένα κατά των ηττών

Των γυναικώώώώων

4. Προσφυγές #mexritelous

Με κεντρικό σύνθημα «Μια προσφυγή την ημέρα το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού το κάνει πέρα» θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες προς τα κατάλληλα όργανα: Μετά την απόρριψη της έφεσης από την ΚΕΔ και την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ θα ακολουθήσουν νέες προς το CAS, τον Άρειο Πάγο, το Δικαστήριο της Χάγης, τους Δικηγόρους του Λος Άντζελες, το Ερωτοδικείο με την Βίκυ Μιχαλονάκου, το Ορκιστείτε Παρακαλώ με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο και το Δικαστήριο Club στο Μπουρνάζι.

Αν το κύκλωμα των εξυγιαντών βάλει το χεράκι του και απορριφθούν οι προσφυγές, τότε ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει την τακτική του σκληρού ροκ. Θα αποχωρήσει από την Α1 με προορισμό την Αδριατική Λίγκα και θα επιστρέψει 2 μήνες μετά αφού πρώτα θα έχει αγοράσει το ΑΦΜ του ΙΕΚ Ακμή. Με σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό, είσαι στην ψυχή το ΙΕΚ ακμή» θα αποκαταστήσει την φετινή αδικία και θα κάνει περίπατο στο επόμενο πρωτάθλημα.   
 

Σεισμός: Προσφεύγει στη Μαρούπα με μάρτυρα τον Όσκαρ Γκαρσία για τη Χατζηνικολάου ο Ολυμπιακός
EVENTS