Την απόφασή του να συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο να τρέχει στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 ανακοίνωσε ο Τζένσον Μπάτον με τον Ρομέιν Γκροζιάν να μπλέκει το εγκώμιο του Βρετανού πιλότου.
«Είναι πραγματικά ένα καλό νέο για το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Γκροζιάν για την απόφαση του Μπάτον να συνεχίσει για 17η χρονιά να τρέχει στην Φόρμουλα 1.
το crossover της ζωής σου ΕΔΩ!
«Ο Τζέισον είναι ένα παγκόσμιο πρωταθλητής, ένας πολύ καλός οδηγός που συνεχίσει να οδηγεί σκληρά. Είχαμε μερικές πολύ ωραίες μάχες τροχό με τροχό στο παρελθόν και ελπίζω να έχουμε πολύ περισσότερες τον επόμενο χρόνο. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπούν όλοι. Είναι πολύ καλό παιδί και ότι συνεχίζει είναι πολύ καλό για το άθλημα», τόνισε ο Γκροζιάν ο οποίος την επόμενη χρονιά θα τρέχει στο πρωτάθλημα με την νεοσύστατη ομάδα της Χάας.