MENU
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2026: Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ
Advertisement

Ο δήμαρχος της Νίκαιας επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο ν' αποτίσει φόρο τιμής στα 86 θύματα της επίθεσης που έγινε στις 14 Ιουλίου 2016, στην Promenade des Anglais, δέκα χρόνια μετά την τραγωδία.

Σε επιστολή που απηύθυνε στον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο Τσιοτί πιστεύει ότι ένας τέτοιος φόρος τιμής «θα έδειχνε την αλληλεγγύη της ευρύτερης ποδοσφαιρικής οικογένειας με τα θύματα της τρομοκρατίας και τους αγαπημένους τους». 

Προσθέτει ότι η ενός λεπτού σιγή θα γίνει δεκτή «με βαθιά συγκίνηση από τις οικογένειες των θυμάτων, τους επιζώντες και όλους τους Γάλλους», υπενθυμίζοντας «τις αξίες της αδελφοσύνης και της ενότητας που ενσαρκώνει το ποδόσφαιρο».

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026 ! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Η αναμονή για το Παγκόσμιο φτάνει στο τέλος της! Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη ξεκινάει και στο Pamestoixima.gr θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης! Μέσα στο ανανεωμένο περιβάλλον του Pamestoixima.gr θα βρεις τα πάντα για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο Μουντιάλ 2026 σε όλους τους αγώνες της ημέρας αλλά και να συνδυάσεις μακροχρόνιες επιλογές τόσο εθνικών ομάδων όσο και παικτών. Και επειδή εδώ το παιχνίδι σου...τα σπάει, σε περιμένουν δεκάδες *προσφορές και το μοναδικό Bet Boss όπου μπορείς να διεκδικήσεις έως και 1.000.000€.

Πρόταση για ενός λεπτού σιγή πριν τον ημιτελικό Γαλλία-Ισπανία