MENU

Η Γιουβέντους δεν θεωρείται το φαβορί για να κατακτήσει το φετινό Campionato, όμως η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν με το επιβλητικο 0-3 σε βάρος της Ουντινέζε στο Dacia Arena.

Η Γηραιά Κυρία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ έπειτα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και σουτ εκτός περιοχής από τον Φεντερίκο Κιέζα. Το 0-1 διατρήθηκε μέχρι το 20’, όταν οι Bianconeri έκαναν το 0-2 με πέναλτι του Βλάχοβιτς έπειτα από χέρι μέσα στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπόρεσαν ποτέ να μπουν στο ματς αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ραμπιό με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αντρέα Καμπιάσο, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 βάζοντας τέλος από νωρίς στη σεμνή τελετή.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x14k51ftgmd&playlistId=v-cuxoheqr3om9

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Λάτσιο προηγήθηκε με 0-1 της Λέτσε χάρη στο γκολ Νο200 από τον Ιμόμπιλε στα μεγάλα πρωταθλήματα όμως οι γηπεδούχοι διατηρούσαν μια δυσάρεστη έκπληξη για το φινάλε. Στο 85’ ο Άλμκβιστ ισοφάρισε και δύο λεπτά αργότερα ο Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή για το τελικό 2-1.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x14k51ftgmd&playlistId=v-cuxoheqizni1

 

Ουντινέζε - Γιουβέντους 0-3