MENU

Μέχρι... τέλους λοιπόν βάρεσε το “κανόνι” που έριξαν οι Αγγελόπουλοι. Κι αν δεν βρεθούμε μπροστά σε κανένα τεράστιο σκάνδαλο... ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ. “Αντιο – αντίο εκεί στην Α2” που λέει και το σύνθημα καθώς μόλις καταλάβουν πραγματικά τι χουνέρι έχουν πάθει θα είναι αργά για δάκρυα.

Η ψευτοεπανάσταση που ξεκίνησαν τα “καλά παιδιά”, μια επανάσταση κυριολεκτικά χωρίς αιτία, πνίγηκε στο αίμα και το αποτέλεσμα είναι θλιβερό. Πάνω απ' όλα για τον ίδιο τον Ολυμπιακό και δευτερευόντως για το άθλημα το οποίο ναι μεν θα περάσει μια ζόρικη περίοδο σε επίπεδο εμπορικότητας και ανταγωνισμού αλλά θα τον ξαναβρεί το δρόμο του.

Ο κανονικός Ολυμπιακός σαφώς και είναι απώλεια και για τον... Παναθηναϊκό αλλά και για το μπάσκετ το ίδιο. Αυτός που εμφανίστηκε εσχάτως και με... ποδοσφαιρικές τακτικές και νταβατζιλίκια επιχείρησε – ανεπιτυχώς γιατί εδώ υπάρχουν κανόνες – να επιβάλει το “ή εμείς ή κανείς” δεν θα λείψει σε κανέναν. Στο καλό και να μας γράφει.

Οι Αγγελόπουλοι έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι πήγαν να στήσουν και οδήγησαν το δημιούργημά τους στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του. Για ποιον ακριβώς λόγο και τι κρύβεται από πίσω το ξέρουν μονάχα οι ίδιοι και πιθανώς θα το δείξει η ιστορία, η ουσία πάντως είναι ότι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τον φούνταραν τον Ολυμπιακό. Ήθελαν και το έκαναν και παρότι μοιάζει με απόφαση ελαφριά τη καρδία την πή 100% εν γνώσει τους.

Ούτε ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος τους έριξαν, ούτε ο Βασιλακόπουλος ή ο Γαλατσόπουλος ούτε κανείς. Από το γεγονός και μόνο ότι στις ψηφοφορίες δεν έβρισκαν ούτε την ψήφο τους και ακόμη και παραδοσιακά κοντινές τους ομάδες (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε γιατί έχουν και ιστορία...) πήγαν απέναντι φτάνει και περισσεύει για να καταδείξει ότι τα επιχειρήματά τους παρέπεμπαν σε... πρόεδρο Εδεσσαϊκού.

Ακόμη και δίκιο να είχαν (λέμε και καμία... αηδία να περνάει η ώρα) βάζοντάς το στα πόδια δεν θα έχουν καν την ευκαιρία να το διεκδικήσουν. Ούτε καν στα συμβούλια δεν θα είναι του χρόνου, από τα sites και τις εφημερίδες θα τα μαθαίνουν τα νέα. Και στην τελική αφού δεν τους αρέσει, αν ανέβουν τι θα κάνουν; Θα ξαναπέσουν;

Η ιστορία λοιπόν έγραψε ότι οι Αγγελόπουλοι έριξαν τον Ολυμπιακό στην Α2 σε μια χρονιά που ήδη είχαν καταφέρει ένα σωρό ακόμη “πρωτιές”. Το φευγιό από το ημίχρονο, την απλήρωτη ΔΕΗ, το περίφημο ηχητικό και εσχάτως τα όσα έγιναν με τον Αναστόπουλο. Και με βούλα δηλαδή οι πιο αποτυχημένοι παράγοντες στην ιστορία του συγκεκριμένου συλλόγου. Τζάμπα οι Ευρωλίγκες, τζάμπα τα... αυθόρμητα “θρυλικοί μάγκες”, τζάμπα όλα.

Και επειδή το τσουβάλιασμα πάει σύννεφο επαναλαμβάνουμε: ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ έπεσαν. Ούτε η ακραία κόντρα τους με τον Γιαννακόπουλο, όπως αρέσκονται να σας λένε οι αυτοαποκαλούμενοι αντικειμενικοί, τους έριξε ούτε κανείς άλλος. Απλή καζούρα τους έκανε ο Γιαννακόπουλος και αν ήθελαν, κατέβαιναν και έπαιζαν. Με τον ίδιο μάλιστα διαιτητή που τους έδωσε με βήματα του Σπανούλη το τελευταίο τους πρωτάθλημα. Αυτόν ντε που του έστειλαν “λουλούδια”...

H (δήθεν) επανάσταση πνίγηκε στο αίμα!
EVENTS