MENU

Μετά τα όσα έχουν συμβεί σε όλη τη διάρκεια της σειράς, αλλά κυρίως στο Game 4, η διοργανώτρια λίγκα αποφάσισε να ρίξει όλα τα βαριά χαρτιά της και να ορίσει τους Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) στο 5ο ματς.

Ορισμός που δείχνει τον ξεκάθαρο στόχο της Euroleague και στο Game 5 της σειράς, με τον Ντάνιελ Ιερεθουέλο να ρίχνει στη «μάχη» για τρίτη φορά στα πλέι οφ το σλοβενικό δίδυμο Γιαβόρ-Νέντοβιτς σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.

Ο έτερος διαιτητής μάλιστα θα είναι ο Λοτερμόζερ, που είχε σφυρίξει το Game 2 της σειράς, όταν οι διαιτητές είχαν κλείσει τα μάτια στο καθαρό φάουλ του Μπράνκου Μπαντιό στον Κέντρικ Ναν και δεν είχαν ακυρώσει τη βολή του Ζαν Μοντέρο στο φινάλε του ματς.

Κι όλα αυτά την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει βίντεο με όλες τις φάσεις που έχει έντονα παράπονα από τους ρέφερι και η Euroleague δεν έχει καν απαντήσει.

Η Euroleague ρίχνει όλα τα βαριά χαρτιά της: Γιαβόρ, Λοτερμόζερ και Νέντοβιτς στο Game 5!