MENU

Σε μια αναπάντεχη κίνηση οι Νιού Γιορκ Νικς αντάλλαξαν τους Τζούλιους Ραντλ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Κέιτα Μπέιτς-Ντιοπ και ένα προστατευμένο pick πρώτου γύρου για τον Καρλ Άντονι Τάουνς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο Τάουνς έχει... αναγεννηθεί στην Νέα Υόρκη και ο Σακίλ Ο'Νιλ είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον έμπειρο σέντερ.

Μιλώντας στο «TNΤ» ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς υπογράμμισε πως του αρέσει ο τρόπος με τον οποίον αγωνίζεται ο Τάουνς και ότι παίζει σαν πραγματικός ψηλός.

«Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Αγωνίζεται σαν πραγματικός ψηλός», σχολίασε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Χαίρομαι για τον Τάουνς. Είχα κάποιες ανησυχίες για το πώς θα τα πήγαινε στη Νέα Υόρκη, αλλά αποδεικνύει ότι μπορεί. Και παίζει πραγματικά καλά».

Σακίλ για Τάουνς: «Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ - Αγωνίζεται σαν πραγματικός ψηλός»