Δεν αποκλείεται να... πάθει Σεμπά ο Φελίπε Πάρντο και να βρεθεί στον πάγο το προσεχές διάστημα. Ο Κολομβιανός είχε πάρα πολλά νεύρα στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρότι δεν υπέπεσε σε παράπτωμα αντίστοιχο με του Βραζιλιάνου (σ.σ. είχε φύγει από το γήπεδο μετά την αλλαγή του στο ματς με τη Γιουβέτνους και βρέθηκε δις εκτός αποστολής στη συνέχεια), δεν αποκλείεται ο Λεμονής να του τη... φυλάξει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ο 27χρονος εξτρέμ που πέρασε στο ματς κόντρα στους Γιαννιώτες σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, είχε εξ αρχής αρκετά νεύρα πιθανότατα από το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε βασικός και όταν προέκυψε η αφορμή, ξέσπασε. Ήταν το 78ο λεπτό του αγώνα, όταν αντί να γυρίσει τη μπάλα προς την εστία όπου είχε κάνει κίνηση ο Τζούρτζεβιτς, επέλεξε ένα εξεζητημένο σουτ από πλάγια θέση. Ο Σέρβος όπως ήταν λογικό του ζήτησε το λόγο, με τον Πάρντο όχι απλώς να μην απολογείται, αλλά να αρχίζει αμέσως τα «γαλλικά».
Στο σημείο αυτό φάνηκε να μην συνεχίζεται η ένταση, όμως ο Κολομβιανός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο μετά το τέλος του αγώνα. Όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, αρχικά αγνόησε τον Τάκη Λεμονή και τον Σάββα Θεοδωρίδη που του ζήτησαν να πάει με τους συμπαίκτες του να χαιρετήσουν τον κόσμο κι έπειτα έφυγε για τα αποδυτήρια ενώ πρώτα τα είχε «χώσει» ξανά στον Τζούρτζεβιτς.