MENU

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν όπως όλα δείχνουν το προσεχές καλοκαίρι Έργκους Κάτσε και Παναθηναϊκός. Ο έμπειρος χαφ που, μετά το περσινό δεύτερο μισό της περσινής περιόδου, αγωνίστηκε και τη φετινή σεζόν στο τριφύλλι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και τα εναπομείναντα τέσσερα ματς, εφόσον αγωνιστεί, θα είναι τα τελευταία του με την πράσινη φανέλα.

Για τον Παναθηναϊκό μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να σηκώσει ένα συμβόλαιο όπως αυτό του Κάτσε, ενώ και στο μυαλό του ποδοσφαιριστή υπάρχει η επιθυμία να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του στον Δικέφαλο του Βορρά, ο Κάτσε στρέφει την προσοχή του στο εξωτερικό προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με δεδομένο πως βρίσκεται σε μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία αλλά και πως αποτελεί και πάλι βασικό μέλος της εθνικής του ομάδας, αρκετές είναι οι ομάδες που τον έχουν τσεκάρει και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και κίνηση απόκτησής του. Για τον ίδιο καθοριστικό ρόλο θα παίξει η προοπτική που θα του δώσει η ομάδα, αλλά σίγουρα και το συμβόλαιο που θα του προσφερθεί.

Βεβαίως, πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή η εξέλιξη δημιουργεί για τον Παναθηναϊκό την ανάγκη να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ αφού για τη συγκεκριμένη θέση αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Κουρμπέλης, ο Δώνης, ο Τζανδάρης (η παρουσία του οποίου αποτελεί ερωτηματικό για τη νέα σεζόν) και ο Στάικος, ενώ σε κάποια ματς ο τεχνικός των πράσινων έχει χρησιμοποιήσει εκεί και τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Κάτσε που ψάχνεται για εξωτερικό