MENU

Εγινε λοιπόν η ανατροπή. Διότι μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η εξέλιξη αυτή τουλάχιστον μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις της πράσινης ΠΑΕ περί επικείμενης αποκλειστικότητας των δικαιωμάτων στο Παναθηναϊκός TV. Ασχέτως λοιπόν αν όλοι είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ανοιχτή μια χαραμάδα μιλάμε για ξεκάθαρη ανατροπή.  

Από εκεί και πέρα αν όλη η φασαρία έγινε μονάχα για τα λεφτά τότε από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός πήρε μια γενναία αύξηση μπορεί κάλλιστα να πει κανείς πως η τακτική του απέδωσε καρπούς. Γιατί όντως είχε πολύ τακτική το πράγμα τις τελευταίες εβδομάδες. Έμοιαζε με παρτίδα σκάκι και με παιχνίδι υπομονής, στο οποίο στο φινάλε πήρες αυτό που ήθελες. 

Το είχαμε πει και όταν πρωτοέσκασε το θέμα πως ο Παναθηναϊκός παίρνει ρίσκο μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι. Υπήρχαν όμως από την άλλη και ένα σωρό άλλοι λόγοι, εξίσου πειστικοί, που είτε σήμερα, είτε αύριο, άμεσα τέλος πάντων, θα έπρεπε να τον οδηγήσουν στην κίνηση αυτή. Δεν πήγαινε άλλο το πράγμα. Το βλέπατε, το βλέπαμε, το ακούγαμε και το ακούγατε. Και πραγματικά απορώ με όσους έχουν αμνησία και επιλεκτική μνήμη και εστίαζαν μονάχα στο χρήμα ξεχνώντας τόσα και τόσα.   

Βλέπετε και για να μην τρελαθούμε τελείως δεν ήταν ούτε και είναι παλαβός κόσμος και κοσμάκης που φώναζε τόσα χρόνια «πάμε να φύγουμε». Ούτε το έλεγε μονάχα επειδή γνώριζε πόσα παίρνεις εσύ και πόσα παίρνουν οι άλλοι. Καλό πχ το «επιχείρημα» του συνδρομητικού σύμφωνα με το οποίο «δεν παίρνουμε θέση για ΚΑΜΙΑ αμφισβητούμενη φάση», αλλά και μικρά παιδιά καταλαβαίνουν ότι αυτό ευνοεί αυτόν που ευνοείται και αδικεί αυτόν που αδικείται. Ή το να τραμπουκίζεται κόσμος σε αποδυτήρια και φυσούνες και εσύ να δείχνεις το… φεγγάρι. Μην λέμε περισσότερα, μην πιάνουμε στραβές γραμμές και ριπλέι που εξαφανίζονται γιατί κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και κουράζει η επανάληψή της. 

Στο τέλος της ημέρας ο Παναθηναϊκός έχει εγγυημένα κάποια χρήματα που το δικό του κανάλι με βάση την τωρινή παγωμάρα του κόσμου ΔΕΝ θα του απέφερε, άρα ηρεμεί με financial fair play και τα ρέστα. Δεν θεωρώ επίσης ότι έγινε καμία κωλοτούμπα, «παιχνίδι» γινόταν. Η Nova ήταν αυτή που καιγόταν και σερνόταν πίσω από το τριφύλλι (μέχρι πρότινος και τον ΠΑΟΚ), το οποίο από τη στιγμή που άκουσε αυτό που ήθελε είπε το ΟΚ στην πιο συμφέρουσα συμφωνία της τελευταίας 8αετίας. Το θέμα είναι ΓΕΝΙΚΑ τι θα ακούμε από εδώ και πέρα και να αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός με τον σεβασμό που απαιτεί η ιστορία του και τα εκατομμύρια του κόσμου του. Κάτι που η διοίκηση του συνδρομητικού αγνοούσε συστηματικά τα τελευταία χρόνια, αλλά μάλλον με την «σέντρα» που βγήκε τον τελευταίο καιρό και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν το κατάλαβε. Ίδωμεν…  

Κλείνοντας όλη αυτή την ιστορία μένει και κάτι καλό. Το Παναθηναϊκός TV δεν κλείνει, θα είναι ΕΔΩ. Με Ερασιτέχνη, με τους μικρούς της μπάλας και αν ξαναχρειαστεί και με τους μεγάλους… Σε κάθε περίπτωση και μέσα σε όλη την μαυρίλα είναι μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση, επιτέλους ένα βήμα προς τα μπροστά. Δεν φτάνει, δεν είναι καν το πρωτεύον, από άλλα υποφέρουμε, απλώς το αναφέρουμε και αυτό γιατί ήταν μέρος της ατζέντας.

Πήρε τα λεφτά, να πάρει και ΣΕΒΑΣΜΟ!
EVENTS