Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.
Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.
*Επειδή ο Γκουστάβο Μάνσα βρίσκεται στην επικαιρότητα μετά το απίθανο αυτογκόλ που σημείωσε στο ματς της Ρίο Άβε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Θα μοιάζει με θαύμα η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει δανεικός στη Ρίο Άβε για ακόμη έναν χρόνο. (ΦΩΣ)
*Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου και σε ποιον πάγκο θα κάθεται του χρόνου. Μέχρι τον Γενάρη είχε τρομερό ρεύμα, αλλά τώρα φαίνεται ότι παίζουν για πάρτη του μόνο ο Λεβαδειακός και ο Άρης. Υπάρχει, βέβαια, και η προοπτική του εξωτερικού. Αν, πάντως, φύγει ο Παπαδόπουλος από τη Λιβαδειά, σίγουρα θα θελήσει να πάρει μαζί του κι έναν παίκτη, από τους αγαπημένους του. (SPORTDAY)
*Ο Αντριάνο Γιάγκουσιτς είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύει και… πλήρωσε ακριβά ο Παναθηναϊκός. Η απόκτηση του Κροάτη μέσου κόστισε 5,2 εκατ. ευρώ στους «πράσινους», ωστόσο ο 20χρονος παίκτης έχει περιοριστεί σε 5 συμμετοχές και 77 αγωνιστικά λεπτά (συνολικά). Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Ράφα Μπενίτεθ θα δώσει στον Γιάγκουσιτς περισσότερες ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, καθώς τον… θυμήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και του έδωσε ένα 10λεπτο συμμετοχής. (SPORTDAY)
*Μπορεί για τον Άρη να χάθηκε η Ευρώπη, αλλά όχι και το κίνητρο. Οι τρεις σερί νίκες -το μοναδικό τέτοιο σερί όλης της χρονιάς- δεν είναι απλώς θέμα φόρμας ή απελευθέρωσης. Στο «Κλ. Βικελίδης» ξέρουν καλά ότι η 5η θέση δεν είναι μόνο γόητρο, είναι και… χρήμα. Ο τηλεοπτικός πάροχος έχει βάλει στο τραπέζι μπόνους 200-300 χιλιάδων ευρώ για όποιον τερματίσει πέμπτος, ενώ και ο μεγάλος χορηγός φανέλας -που έχει ήδη ανανεώσει μέχρι το 2030- προσθέτοντας το δικό του πριμ. Σύνολο; Ένα πακέτο που φτάνει τις 400-500 χιλιάδες ευρώ. (LIVE SPORT)
*Διαθέσιμος ο Ερνάντεθ για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, αφού εξέτισε την ποινή του, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Μπενίτεθ θα επαναφέρει το 4-2-3-1 που ακολούθησε «υποχρεωτικά» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με 3-4-3 είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, με το ίδιο ηττήθηκε 2-0 στη Λεωφόρο, θα έχει ενδιαφέρον η επιλογή του… (LIVE SPORT)
*Κουίζ: σε ποια σουπερλιγκάτη ομάδα σκέφτονται την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου για την άκρη του πάγκου ενόψει της νέας σεζόν; (ΩΡΑ)
*Σε ιδιοκτήτη ομάδας μικρότερης κατηγορίας που έχει… χώσει λεφτά, υπάρχει δυσαρέσκεια για τους οπαδούς. Σε τέτοιο σημείο που σκέφτεται και την αποχώρηση. (ΩΡΑ)