MENU

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου - παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού στάθηκε στο θέμα της ανανέωσης του Κώστα Παπανικολάου.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ σημείωσε πως ο Ολυμπιακός σέβεται όλους τους παίκτες, ενώ σημείωσε πως ελπίζει οι δυο πλευρές να συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν. 

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του αρχηγού των Πειραιωτών ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν: 

«Ο Ολυμπιακός σέβεται τους παίκτες. Με τον Κώστα ελπίζουμε να συνεχίσουμε, είναι ο αρχηγός μας. Ο σεβασμός είναι δεδομένος. Δεν μπορούμε να μιλησουμε δημόσια για κάθε περίπτωση. Το θέμα του salary cup δεν αναλύεται και προσπαθούν άπαντες να προσαρμοστούν. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο πλαίσιο που έχει τεθεί και ισχύει».

 

Γιώργος Αγγελόπουλος για την ανανέωση με τον Παπανικολάου: «Ο Ολυμπιακός σέβεται τους παίκτες - Με τον Κώστα ελπίζουμε να συνεχίσουμε»