MENU

Τον διεθνή Βολιβιανό μεσοεπιθετικό, Ραμίρο Βάκα έβαλε στην ατζέντα του Ολυμπιακού, δημοσίευμα της «Rueda Deportiva» από τη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η ομάδα του Πειραιά παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του 25χρονου ποδοσφαιριστή κατόπιν εισήγησης του τμήματος σκάουτινγκ του κλαμπ.

Ο Βάκα από το καλοκαίρι του 2023 φοράει τη φανέλα της Μπολιβάρ (Βολιβία) και μετράει συνολικά 26 γκολ – 33 ασίστ σε 101 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κεμπράτσο (Βολιβία) και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στη Δε Στρόνγκεστ (67 ματς, 10 γκολ, 18 ασίστ).

Το καλοκαίρι του΄21 δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη του στην Ευρώπη μέσω της μεταγραφής στη βελγική Μπέερσοτ (43 αγώνες – 1 γκολ – 5 ασίστ) και δύο χρόνια αργότερα (2023) επέστρεψε στη Βολιβία.

Ανεξάρτητα κατά πόσον πίσω από τον…καπνό του δημοσιεύματος που συνδέει τον Βάκα με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ή όχι και «φωτιά», το σίγουρο είναι πως το μεγάλο μανατζερικό γραφείο που τον διατηρεί υπό τη στέγη του βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα η «CAA Stellar» διατηρεί στο πελατολόγιο της και τρεις παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ και μεταξύ αυτών και τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Μόργκαν Γκιμπς – Γουάιτ (φωτ.) που σηκώνει…σκόνη με τις φετινές εμφανίσεις του κι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της Premier League.

Οι άλλοι δύο παίκτες της «CAA Stellar» στην Φόρεστ του Μαρινάκη είναι ο Άντονι Ελάνγκα και ο Έλιοτ Άντερσον.

Για να επανέλθουμε στον Βάκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, οι εκπρόσωποί του κρίνουν πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου ο Βολιβιανός παίκτης να δοκιμάσει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μένει να φανεί κατά πόσον αυτό θα μπορούσε να είναι το ελληνικό, μέσω της μεταγραφής του Βάκα στον Ολυμπιακό και με τις...ευλογίες του μανατζερικού γραφείου που συνεργάζεται.

Ολυμπιακός: Τι… κρύβεται πίσω από τον Ραμίρο Βάκα