MENU

Ο Πανναξιακός, που διεκδικεί την 6η του συμμετοχή σε φάιναλ φορ, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στην έδρα των Αμαζόνων που του επέτρεψε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Ο ΑΟ Θήρας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό παραμένοντας στην 7η θέση.

Ο Πάτρικ Φόγκελ και ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα με τις δύο ομάδες των Κυκλάδων να έχουν τη δική τους προϊστορία στο θεσμό.

Συνολικά σε τρεις αναμετρήσεις ο Πανναξιακός έχει μία νίκη (τη σεζόν νίκησε με 3-0 εντός έδρας στον προημιτελικό), ενώ ο ΑΟ Θήρας έχει κερδίσει τις δύο επόμενες αναμετρήσεις (3-2 στον ημιτελικό θρίλερ στο φάιναλ φορ των Σερρών και επίσης με 3-2 στον προημιτελικό του 2020)

Στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών έχουν προκριθεί ήδη ο Παναθηναϊκός, η Θέτιδα Βούλας και ο Ηλυσιακός. Η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/2 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Κύπελλο βόλεϊ γυναικών: Βγαίνει η τελευταία ομάδα των ημιτελικών