Πολλές ομάδες δεν παίρνουν στα σοβαρά αυτό το ματς και σίγουρα δεν το κάνουν οι άμυνες τους, όπως αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά. Σε έναν μικρό τελικό που είχε τα περισσότερα γκολ ever, η Αγγλία προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο μέρος, η Γαλλία μείωσε σε 4-3 και στο τέλος η ομάδα του Τόμας Τούχελ επικράτησε 6-4. Χατ-τρικ έκανε ο Σάκα, δύο γκολ και μία ασίστ η συγκομιδή του Μπαπέ, που έγινε ο πρώτος σκόρερ ever και έκανε το +2 από τον Μέσι.
Στο 3’ ο Ντουέ πούλησε φτηνά την μπάλα, ο Ράις πήρε, κανένας δεν έκανε τον κόπο να τον πιέσει και ο αρχηγός της Άρσεναλ με υπέροχο curler έκανε το 1-0. Στο παιχνίδι υπήρχε μόνο η Αγγλία και από την άλλη αφηρημένοι παίκτες και ένας Μπαπέ να προσπαθεί. Στο 18’ ο ήρθε το 2-0 για τους Άγγλους όταν ο Ράις αυτή τη φορά έδωσε ασίστ με εκτέλεση κόρνερ και ο Κόνσα νίκησε στον αέρα τον Ραμπιό και τον Μενιάν. Στο 35’ ο Μπαπέ ανάγκασε τον Χέντερσον στη μοναδική του επέμβαση αλλά η συνέχεια για την ομάδα του ήταν τραγική. Στο 37’ ο Ράσφορντ έχασε στο τετ-α-τετ με τον Μενιάν, όμως έβγαλε ασίστ στον Σάκα [που είχε ξεκινήσει τη φάση] και εκείνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Κι όμως, αυτό δεν έμεινε για το ημίχρονο. Στο 45+2’ κανένας στην ακολούθησε τον Σάκα στην κάθετη του Έζε και ο αριστεροπόδραος εξτρέμ έδωσε συνέχεια στο party με πλασέ στη γωνία (4-0).
Και αν κάποιος πίστεψε ότι τα πολλά γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, έκανε τεράστιο λάθος. Στο ημίχρονο ο Ντεσάν έκανε 4πλή αλλαγή και η ομάδα του «ξύπνησε». Στο 48’ ο Ουπαμεκανό έκλεψε από τον Γουότκινς, έδωσε στον Ολίσε και εκείνος βρήκε με σούπερ κάθετη τον Μπαπέ που τελείωσε τη φάση με το αριστερό (1-4). Στο 54’ ο star της Ρεάλ έβγαλε μόνο του τον Μπαρκολά, που έγραψε το 4-2 και πήρε πάλι την σκυτάλη ο ίδιος στο 66’ όταν έπειτα από μαγικό συνδυασμό με τον Ολίσε και αριστερό σουτ μείωσε ακόμα περισσότερο (4-3).
Στη συνέχεια ο Ολίσε, έχασε δύο εκπληκτικές ευκαιρίες για να κάνει την απίθανη ανατροπή αλλά πλάσαρε άουτ ισάριθμες φορές [74’, 81’] και στο φινάλε η Αγγλία «καθάρισε» την 3η θέση. Στο 87’ ο Σπενς έφυγε στην κόντρα και πήρε πέναλτι από τον Μάλο Γκουστό και ο Σάκα νίκησε τον Μενιάν φτάνοντας στο χατ-τρικ (5-3). Στο 96’ φάνηκε ότι ο Ντεμπελέ με το αγαπημένο του αριστερό πλασέ φάνηκε ότι διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (5-4), όμως ο Μπέλιγχαμ στο 98’ πέρασε τη μισή Γαλλία και από κοντά πλάσαρε για το τελικό 6-4 σε ένα… ατέλειωτο ματς.
Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Μενιάν, Τεό Ερναντέζ (46’ Ντιν), Λακρουά, Κονατέ (46’ Ουπαμεκανό), Γκουστό (91’ Κουντέ), Ραμπιό, Ζαΐρ-Εμερί, Σερκί, Ντουέ (46’ Ντουέ), Ολίσε, Μπαπέ.
Αγγλία (Τόμας Τούχελ): Χέντερσον, Σπενς, Γουέχι (93’ Τσαλόμπα), Κόνσα, Κουάνσα (83’ Ρις Τζέιμς), Ράις, Ρότζερς, Έζε (79’ Μπέλιγχαμ), Σάκα, Ράσφορντ (46’ Γουότκινς), Τόνεϊ (79’ Άντερσον).
Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026 ! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!
Η αναμονή για το Παγκόσμιο φτάνει στο τέλος της! Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη ξεκινάει και στο Pamestoixima.gr θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης! Μέσα στο ανανεωμένο περιβάλλον του Pamestoixima.gr θα βρεις τα πάντα για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο Μουντιάλ 2026 σε όλους τους αγώνες της ημέρας αλλά και να συνδυάσεις μακροχρόνιες επιλογές τόσο εθνικών ομάδων όσο και παικτών. Και επειδή εδώ το παιχνίδι σου...τα σπάει, σε περιμένουν δεκάδες *προσφορές και το μοναδικό Bet Boss όπου μπορείς να διεκδικήσεις έως και 1.000.000€.
