MENU

Ο ΑΡΗΣ στο Περιστέρι έφυγε με το...μικρότερο κακό στις αποσκευές του ή αν προτιμάτε με το...μικρότερο βαθμολογικό κέρδος. Σε ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να κερδίσει στο 84 βρέθηκε να χάνει, στο 94 παραλίγο να κάνει το 2-3 και στο επόμενο λεπτό παραλίγο να δεχθεί το 3-2. Οπότε το τελικό 2-2 είναι ένα σκορ μέσα στην έδρα ενός εκ των ανταγωνιστών που τον κρατάει χαμηλά, τον έχεις εντός στο τέλος του δεύτερου γύρου και παράλληλα δίνει την ευκαιρία στον ΑΡΗ να είναι στον βαθμό από 4η θέση. Εκεί όπου βρίσκεται ο προσεχής αντίπαλος, ο ΟΦΗ. Η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη βελτίωση από όλες τις υπόλοιπες σε σχέση με το περσινό της πρόσωπο. Η ομάδα που σαφέστατα παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχει και χτυπητές αδυναμίες ειδικά μεσοαμυντικά.

Ο ΑΡΗΣ θέλει τη νίκη στην Κρήτη που θα τον βάλει οδηγό στην μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ και σε ένα μεγάλο βαθμό θα του επιτρέψει να σβήσει ένα σημαντικό κομμάτι τω ανορθογραφιών εντός έδρας. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι καθώς ο ΟΦΗ γίνεται καλύτερος στο Ηράκλειο, όπου θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου του. Σε κάθε περίπτωση όμως ο ΑΡΗΣ είναι καλύτερος και ως σύνολο και θα εξαρτηθεί από τον ίδιο το αποτέλεσμα αν δεν υπάρξουν παρεμβάσεις...τρίτων. Ο Κομίνης είναι ο ρέφερι( επικό το πέναλτι με το οποίο έσωσε πέρσι τον ΟΦΗ, αλλά οκ με τον Πλατανιά έπαιζε), αλλά εγώ λέω ότι πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ο κ. Σέζος από το Κιλκίς που είναι στο VAR. Στο Περιστέρι ένα γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει και παρόλα αυτά μέτρησε με VAR. Στον πρώτο γύρο ένα μαρς πέναλτι στον Ιντέγε δεν δόθηκε από τον κ. Τζήλο στο VAR που παρεμπιπτόντως είναι ο πρωταγωνιστής της μοναδικής φάσης που έχει αδικηθεί φέτος ο συμπολίτης, την κόκκινη κάρτα που χαρίστηκε στον παίκτη του ΟΦΗ που δίνει μπουνιά και παίρνει κίτρινη!

Πρέπει, λοιπόν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ο κ. Σέζος από το εξωτικό Κιλκίς και την καταπληκτική αυτή ΕΠΣ που έχει αναδείξει κορυφαίους παράγοντες και συνεχίζει να αναδεικνύει. Παράγοντες άξιους που πάντα συμπορεύονταν με όποιον ήταν απέναντι στον ΑΡΗ, αλλά και ρέφερι άξιους να τους μνημονεύουμε όπως ο κ. Παμπορίδης. Για αυτό προσεκτικές αποφάσεις!

Είναι σημαντική η επιστροφή του Ιντέγε που πιστεύω ότι θα κάνει ότι ο Φέτφα στο Περιστέρι. Στο blog πριν το ματς με τον Ατρόμητο πιάσαμε ότι θα βρει δίχτυα ο Φέτφα, τώρα λέω ότι θα το κάνει ο Ιντέγε. Από κει και πέρα αν ο Κόρχουτ δεν τα καταφέρει είναι φυσιολογικό να πάει εκεί ο Σάσα με ότι αυτό συνεπάγεται. Το θέμα για μένα και εκεί που θα κριθεί θεωρώ το ματς είναι η απόδοση των Βέλεθ, Ρόουζ, αλλά και του Ματίγια. Γιατί μπροστά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η άκρη θα βρεθεί ειδικά αν συνεχίσει...τρελαμένος ο Φετφατζίδης.

Το διπλό στην Κρήτη θα είναι πολύ σημαντικό για πολλούς και διάφορους λόγους...

ΥΓ1 Εξαιρετική η εξέλιξη στο μπάσκετ με βάση τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν και τουλάχιστον πλέον ξέρουμε ότι θα κάνουν το παν για να σωθεί η ομάδα...

ΥΓ2 Μην τσιμπάτε. Μην μπαίνετε σε κανένα τρυπάκι εσωστρέφειας. Αυτό θέλουν για να καλύψουν τις πολλαπλές ακαθαρσίες τους. Α, και για μία ακόμα φορά ο κόσμος του ΑΡΗ, οι οργανωμένοι αποδεικνύουν ότι είναι ανεξάρτητοι και δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Άλλοι βγάζουν ανακοινώσεις ανάλογα με τα προστάγματα του αφεντικού...

ΥΓ3 Και Κουέστα θα έχω τώρα στα δύσκολα...

 

Σβήνει τις ανορθογραφίες
EVENTS