MENU

Ο Άγγλος τεχνικός, από χθες είναι κι επίσημα παρελθόν από τον Άρη, καθώς ανακοινώθηκε το συναινετικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Ο Άλαν Πάρντιου με γραπτή του δήλωση θέλησε να πει το δικό του αντίο στους «κιτρινόμαυρους» και στη Θεσσαλονίκη ευχόμενος η ομάδα να συνεχίσει στις νίκες, ενώ ξεχώρισε για την απόδοσή του, τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο Πάρντιου αναφέρει:  

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άρη, επίσης την πόλη της Θεσσαλονίκης για τη γενναιοδωρία με την οποία με υποδέχθηκε, αλλά και τον χρόνο που πέρασα εδώ. Η ομορφιά είναι οι άνθρωποί της. Δεν είναι περίεργο, που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες. Οι παίκτες και το επιτελείο προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη στρατηγική μου και δούλεψαν ακούραστα και σκληρά, για να επιτύχουν συνέπεια στην απόδοση. Θέλω να σταθώ στον Χουλιάν, τον αρχηγό, που ηγείται της ομάδας, με τόση ευφυΐα και πίστη στον Άρη. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα πολλές νίκες. Η πλειοψηφία των επιθετικών και των νέων παικτών έχουν αναρρώσει από τραυματισμούς και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Κυνηγήστε την τέταρτη θέση».

Πάρντιου: « Πεπεισμένος ότι ο Άρης θα πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη»