MENU

Τόσα χρόνια είχαν συνηθίσει τον Παναθηναϊκό τεταρτοπέμπτοέκτο και μίλαγαν με τα καλύτερα για την ομάδα, αφού δεν ήταν ανταγωνιστική. Τώρα, που ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος βλέπεις, πόσο πρόβλημα τους δημιουργεί η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις, που ήταν αλλά ο Τσαγκαράκης είχε…καταρράκτη και δεν το έδωσε. Δεν μπορούν να χωνέψουν, ότι το VAR  έδωσε στον Παναθηναϊκό, αυτό που εδικαιούτο. Είχαν συνηθίσει τα ωραία…δικά τους ένδοξα χρόνια, που με βουτιές έφτιαχναν ψυχές πρωταθλητών. Τώρα τους πονάει, δεν τους αρέσει να αποδίδεται δικαιοσύνη, διότι όταν αυτό γίνεται ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Χάθηκαν οι Κυριακές τους, που με διαιτητικές αβάντες έπαιρναν πρωταθλήματα, που δεν άξιζαν.

Πραγματικά αυτά, που άκουσα και διάβασα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα μόνο γέλιο μου προκαλούν. Με διασκεδάζουν. Ο άλλος βγήκε και είπε, ότι «αν δεν είναι σίγουρος ο διαιτητής δεν πρέπει να σφυρίζει πέναλτι στο 93» σε μία φάση, που ο Τσαγκαράκης είναι μπροστά από την φάση και όχι μόνο δεν δίνει το πέναλτι, αλλά έχει το θράσος και λέει στον Κουρμπέλη, ότι έκανε και θέατρο.

Αλλοι… ανακάλυψαν με ίδια πρωτοσέλιδα(ούτε κόμμα δεν άλλαξαν από το non paper), ότι ο Κουρμπέλης έκανε χέρι. Ότι μπορούν κάνουν από χθες το βράδυ, αυτοί που ακολουθούν, για να ακυρώσουν, η να απαξιώσουν την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού. Και τι μας δείχνουν; Ότι δεν αντέχουν να βλέπουν τον Παναθηναϊκό πρώτο. Εχουν μεγάλο πόνο και λένε διάφορες ανοησίες με τις οποίες εκτίθενται κιόλας, διότι ο περισσότερος κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Και μας κουνάνε το δάκτυλο αυτοί, που για πολλά χρόνια έκαναν όργια και έσφαζαν στο γόνατο ομάδες, για να παίρνουν πρωταθλήματα, που δεν άξιζαν.

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που βλέπω από χθες το βράδυ, που λένε ότι λένε και τα μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, για το πέναλτι. Φαίνεται, ότι θέλουν να τους μοιάσουν, η μάλλον είναι ίδιοι με αυτούς. Τόσο απλά. Διότι δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος σήμερα, που να λέει, ότι δεν είναι πέναλτι η κλωτσιά του Μορέιρα στον Κουρμπέλη.

Με αφορμή την αναφορά στο VAR  αν δεν υπήρχε φέτος ο Παναθηναϊκός θα είχε 8 βαθμούς λιγότερους, αφού οι πρώτες αποφάσεις των διαιτητών τον αδικούν σε μεγάλο βαθμό. Αντί για 45 θα είχε η ομάδα 37. Και αντί να χαιρόμαστε για την πρώτη θέση θα τρωγόμασταν μεταξύ μας, τι φταίει. Χωρίς το VAR για χρόνια φτιαχνόντουσαν από διάφορα διαιτητικά φυντάνια, οι ψυχές των πρωταθλητών. Και το ίδιο θα είχε γίνει και φέτος. Για αυτό δεν ήθελαν το VAR  και για αυτό δεν άντεξαν χθες το γκολ του Σπόραρ στο 95.

Σπόραρ θα λέτε και θα κλαίτε. Φέτος η χρονιά έχει μέλλον, ο Παναθηναϊκός αν παίζει όπως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ(και με τις προσθήκες που ήρθαν και θα έρθουν) δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα και με ασπίδα τον κόσμο, που βλέπει τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα, θα πάει έτσι μέχρι το τέλος.  Οπότε εσείς, που δεν αντέχετε να βλέπετε πρώτο τον Παναθηναϊκό πάρτε πολλά παυσίπονα, για να την παλέψετε.

*Τυχερή δεν είναι μία ομάδα, όταν έχει χάσει πέντε γκολ και έχει σκοράρει στο 93. Τυχερή είναι μία ομάδα, όταν ο αντίπαλος της κάνει πέντε φάσεις για γκολ και με μία ευκαιρία παίρνει το παιχνίδι στο 93. Οσο για τύχη να μην μιλήσουμε. Δοκάρι ο Ιωαννίδης στο 93 με την ΑΕΚ σε ένα ματς που έχασε ο Παναθηναϊκός, από μία κροτίδα που έπεσε, αφού μέχρι τότε η ΑΕΚ δεν είχε κάνει φάση. Δοκάρι και με τον ΟΦΗ και με τον Ιωνικό ο Παλάσιος, δοκάρι και ο Σπόραρ με τον Λεβαδειακό.

*Ο Βαγιαννίδης ήταν η αποκάλυψη, ο Κουρμπέλης κέρδισε το πέναλτι, ο Ιωαννίδης ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ο Πούγγουρας ήταν πολύ καλός και δεν άφησε τους επιθετικούς του ΠΑΣ να φανούν στο παιχνίδι. Μία ομάδα που έβαλε δύο αντί για τρία στον Ολυμπιακό και άλλα δύο στην ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό δεν έκανε φάση με εξαίρεση το δώρο του Σένκεφελντ, που είναι ασυγχώρητο και απαγορεύεται.

*O έξαλλος πανηγυρισμός των Βέρμπιτς - Πέρεθ (που είχαν αλλαγή) μετά το γκολ του Σπόραρ δείχνει το μεγάλο μυστικό του φετινού Παναθηναϊκού.Οικογένεια. Και όσοι πιστεύουν ότι ο Βέρμπιτς είναι αδιάφορος αρκεί αυτή η στιγμή για να τους διαψεύσει και να δείξει ότι θέλει πολύ να βοηθήσει, αλλά δεν του βγαίνουν τα πράγματα στο γήπεδο. 

Tι τους κάνεις Πανάθα μου, ημέρα απόλαυσης!