MENU

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι ο 28χρονος, Δημήτρης Κραβαρίτης, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για το για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ' εξακολούθηση. Ενώ τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν έπειτα από για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ' εξακολούθηση.

Μάλιστα, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται η μητέρα του συλληφθέντα, καθώς το αγοράκι φέρεται να ήταν το παιδί στο οποίο έκανε baby sitting. Το θέμα είχε αρχίσει να ανακινείται όταν η Σοφία Μπεκατώρου έκανε γνωστή την περιπέτειά της που βίωσε ως αθλήτρια και δέχθηκε βιασμό από παράγοντα καταγγέλλοντας στη δημοσιότητα ότι υπήρχε αστυνομική έρευνα σε βάρος αθλητή για κακοποίηση μικρού αγοριού.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. 

Πριν από επτά χρόνια, ο συλλφθείς βρέθηκε στην Κρήτη ως ποδοσφαιριστής στην Επισκοπή Ρεθύμνου και εν συνεχεία στον Άρη Ρεθύμνου όταν ήταν ακόμη 21 ετών. Και όπως είναι λογικό η είδηση της σύλληψής του και η κατηγορία έχουν προκαλέσει σοκ   και στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου όπως επίσης στο Μεσολόγγι από όπου πέρασε ως ποδοσφαιριστής αλλά και στο Αγρίνιο όπου φέρεται να τέλεσε την πράξη της ασέλγειας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όπου ο Κραβαρίτης υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, όταν ήρθε στην επιφάνεια στις αρχές του 2022. 

Την είχε φέρει στο φως η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου κατά την ενημέρωση σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης. Και αυτό τη στιγή που η αστυνομική έρευνα ήταν ήδη σε εξέλιξη από τα τέλη του περασμένου έτους.

Τότε, λοιπόν, όπως αποκαλύπτεται, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι. Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Πώς φθάσαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του συλληφθέντα

Τώρα το πώς φθάσαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του συλληφθέντα; Το τοπίο ξεδιαλύνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται, «πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

Το βιογραφικό του συλληφθέντα

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στην συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός. Ο Δημήτρης Κραβαρίτης το 2015 βρέθηκε μετά από συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα να αγωνίζεται στην ίδια θέση και στον Άρη Ρεθύμνου.

Το 2021 και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να αγωνίζεται και την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου. 
 

Σοκ και φρίκη: Χειροπέδες σε ποδοσφαιριστή της Γ' Εθνικής για ασέλγεια σε τετράχρονο (pics)