MENU

Ο κορωνοϊός άλλαξε πολλά δεδομένα στην καθημερινότητα, σχεδόν τα πάντα. Το μπάσκετ και αυτό με την σειρά του επηρεάστηκε από όσα συνέβησαν. 

Η ΕΟΚ με απόφασή της έκανε γνωστό πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έδωσε παράταση ενός έτους στους διαιτητές που αποχώρησαν το 2020 λόγω του ορίου ηλικίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σφυρίξουν εκ νέου τη νέα σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στα παρκέ της Basket League, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τους Διαμαντή, Παφίλη και Μπήτη.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: 

«Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ' αριθμ. 194/5-10-2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιστροπής της Ε.Ο.Κ. παρατείνεται για ένα (1) έτος το δικαίωμα στους διαιτητές που αποχώρησαν λόγω ηλικίας το 2020 με τη συμπλήρωση του 50ου έτους της ηλικίας τους, να ορίζονται ως διαιτητές στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. αποκλειστικά στην αγωνιστική περίοδο 2020-21, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η μη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, λόγω της πανδημίας του covid-19».
 

Απόφαση ΕΟΚ: Σφυρίζουν κανονικά Αναστόπουλος, Διαμαντής, Παφίλης, Μπήτης