MENU

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Μακάμπι ο Ταμίρ Μπλατ αποχώρησε από την ομάδα του «λαού». Η Ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο πολύπειρος άσος δεν θα απομακρυνθεί μακριά από το Τελ-Αβίβ. 

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα ο Ταμίρ Μπλατ θα φορέσει τα χρώματα της Χάποελ, σε μια «τράμπα» με τον Γιαμ Μάνταρ, ο οποίος θα πάρει μεταγραφή για την Μακάμπι με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου.

Να σημειώσουμε ότι ο Μπλατ σε περίπτωση που μετακομίσει στην Χάποελ θα επιστρέψει στον σύλλογο που ξεκίνησε την καριέρα του το 2014. 

Την φετινή σεζόν ο Ισραηλινός γκαρντ μέτρησε 7.1 πόντους και 5.2 ασίστ, σουτάροντας με 38.5% έξω από τα 6.75μ. σε 19' μέσο όρο σε 38 παιχνίδια. 

Τέλος ο Μπλατ από την Μακάμπι - Οδεύει προς Χάποελ