MENU

Όπως αναφέρει ο Σαμς Χαράνια, οι Πέισερς θα αποκτήσουν τον 27χρονο σέντερ Τζέι Χαφ από τους Μέμφις Γκρίζλις, δίνοντας ως αντάλλαγμα ένα draft pick δεύτερου γύρου και θα κάνουν swap ακόμη ένα μελλοντικό pick.

O Τζέι Χαφ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 67 ματς των Γκρίζλις αποτελώντας back up επιλογή, έχοντας 6.9 πόντους, 2.0 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ σε 11.7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Oι Γκρίζλις, μάλιστα κάλυψαν το κενό του Τζέι Χαφ άμεσα, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Τζοκ Λαντέιλ, που έμεινε ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς, με τον Αυστραλό να επιλέγει να μείνει στο NBA.

Για τον Λαντέιλ υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από αρκετές ομάδες της Euroleague, όμως ο έμπειρος σέντερ αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των Γκρίζλις και να μείνει στο NBA.

Βρήκαν ψηλό οι Πέισερς: Πήραν τον Τζέι Χαφ από τους Γκρίζλις - Στο Μέμφις ο Λαντέιλ