MENU

Δικαιώθηκε απόλυτα ο Λουτσέσκου για την επιμονή του, να βρεθεί η ομάδα για προετοιμασία στην Κύπρο. Ο Ρουμάνος επέμενε αρκετά για να προχωρήσει η διαδικασία, θέλοντας ουσιαστικά να απομονωθεί με τους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να δεθεί το γκρουπ.

Ο Λουτσέσκου είναι προπονητής ψυχολογίας και αυτό επηρεάζει και την ομάδα. Στόχος του ήταν να «χτίσει» ψυχολογία στην Κύπρο και η εικόνα της ομάδας στα δυο φιλικά (αλλά και στις καθημερινές προπονήσεις όπως μαθαίνω), δείχνει ότι η απόφαση για την προετοιμασία για την Κύπρο, ήταν μια σωστή επιλογή.

Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν δούμε με την επανέναρξη των αγώνων, έναν ΠΑΟΚ που δεν θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε και εννοώ το παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά ακόμα καλύτερο και αποφασισμένο να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η καλή διάθεση και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο γκρουπ, θα μετρηθεί με ουσιαστικό τρόπο,  στους αγωνιστικούς χώρους με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν αυτό το γκρουπ, ενισχυθεί με δυο σοβαρές κινήσεις (στο σωστό χρόνο γιατί κι αυτό είναι απαραίτητο), η συνέχεια της σεζόν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η απόκτηση επιτελικού χαφ, αποτελεί επιτακτική ανάγκη, όπως πολλές φορές έχουν τονίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Άποψη που δεν πρόκειται να αλλάξει και δεν έχει καμία σχέση με τον ενδεχόμενο νέο τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ακόμα κι αν αποδειχθεί επιπόλαιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από το πρωί της Παρασκευής, αργά ή γρήγορα θα προκύψει πρόβλημα για τον έμπειρο μέσο όχι γιατί το γράφω εγώ αλλά γιατί αυτό προκύπτει από το ιστορικό του) και η ομάδα θα μείνει και πάλι χωρίς συντονιστή. Και θα χρειαστούν ξανά λύσεις μεσοβέζικες, με τον Αουγκούστο ή όποιον άλλο επιλέξει ο προπονητής για να επωμιστεί το ρόλο του «ψευτοδεκαριού». Λύσεις που δεν ταιριάζουν σε μια ομάδα πρωταγωνιστεί και αναζητά διακρίσεις και επιτυχίες.

Αναφορικά με την ΕΕΑ, η επιτυχία του ΠΑΟΚ να απομακρυνθεί ο Τζουλάκης από την εκδίκαση της σκευωρίας Νο 2, ήταν αποτέλεσμα καλά μελετημένων και σχεδιασμένων νομικών κινήσεων και μια πρώτη νίκη. Τόσο οι δικηγόροι της ΠΑΕ όσο και οι υπόλοιποι νομικοί στους οποίους ανατέθηκε η υπεράσπιση του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη, εμφανίστηκαν απόλυτα έτοιμοι, όχι μόνο για να αντιμετωπίσουν τυχόν εκπλήξεις αλλά και για να προκαλέσουν εκπλήξεις.

Τόσο ο Τζουλάκης όσο και η ΕΕΑ, εγκλωβίστηκαν όπως θα αποδειχθεί στην συνέχεια. Θεωρώ χρέος τιμής τόσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και για την οικογένεια Σαββίδη, να φτάσουν μακριά την υπόθεση με τους κατάλληλους νομικούς χειρισμούς, προκειμένου ποτέ ξανά στο μέλλον να μην διανοηθούν πολιτικοί όπως ο Λευτέρης Αυγενάκης, να σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια της ομάδας.

Δεν αποτελεί επιθυμία δική μου αλλά και των χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, η διαλεύκανση της υπόθεσης με όποιες συνέπειες προβλέπονται σε βάρος όσων αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν για δεύτερη φορά τον ασπρόμαυρο οργανισμό. Η απόπειρα επηρεασμού της κοινής γνώμης σε βάρος του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη και φυσικά η προσπάθεια να εγκλωβιστεί ο Δικέφαλος σε μια νέα ομηρία (όπως με την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας), πρέπει να αποδειχθεί για να καταστεί σαφές πως δεν μπορεί κανείς να παίζει με τον ασπρόμαυρο οργανισμό.

Επαναλαμβάνω είναι χρέος τιμής και με αυτό το σκεπτικό οφείλουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης της.

Ούτε βήμα πίσω για ΠΑΟΚ και Ιβάν
EVENTS