MENU

Τα κορίτσια του Γιώργου Καντζιλιέρη, μία εβδομάδα πριν την συμμετοχή τους στο Final Four του Κυπέλλου, φρόντισαν να πάρουν τεράστιο προβάδισμα από την πρώτη περίοδο (7-26) και πλέον μετρούν... ώρες ανόδου.

Ο Παναθηναϊκός (17-1) αναζητά πλέον μία νίκη σε τέσσερις αγώνες ή αντίστοιχα μία ήττα για Κρόνο και Μελίσσια για να εξασφαλίσει και τυπικά την άνοδο. Πρώτη σκόρερ με 22 πόντους η Καλαμπάκου.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 7-26, 15-42, 20-52, 32-57

Τερψιθέα (Αποστολάκης): Κόρδαλη 2, Οικονομάκη 6, Κανακάρου, Καβακίδου, Λαπράκη 2, Φλώκα 2, Λαπράκη 7, Γαλιατσάτου 9 (1), Οικονομάκη 1 και Μυλωνάκη 3.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κάσδαγλη 1, Μούλη 8 , Κοίλια Π., Ακρίβου 2, Καλαμπάκου 22 (5), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 4, Σλούκα 3 (1), Εζέτζα 8, Τριανταφύλλου 3, Μούτσα και Σιγάλα 6.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης δήλωσε: «Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Τρέξαμε και άνοιξε η διαφορά από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε τον χρόνο των κοριτσιών, λόγω και του φάιναλ φορ και στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

Έτοιμος για άνοδο ο Παναθηναϊκός