MENU

Ο Άρης κέρδισε το Περιστέρι και πήρε μία τεράστια βαθμολογική ανάσα, θεωρητικά... πάτσισε μία από τις «κακές» ήττες αφού η αθηναική ομάδα έχει κερδίσει ήδη σε μία έδρα ενός ανταγωνιστή (Ρέθυμνο) και λογικά θα κάνει και άλλες νίκες.

Η νίκη αυτή έδειξε επίσης το μέγεθος του Άρη, ο οποίος μπορεί πριν το τζάμπολ να ήταν ουραγός, με τεράστια οικονομικά προβλήματα αλλά στο πλευρό του βρέθηκαν 4.500 τρελαμένοι, που δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Ήταν από τα παιχνίδια που λέμε ότι τα... κέρδισε ο κόσμος. Και αυτό έγινε στο «Nick Galis Hall». Και όπως φαίνεται ο κόσμος πρέπει να... κερδίσει και άλλα παιχνίδια. Οι παίκτες σίγουρα βλέποντας τον κόσμο στην κερκίδα στο πλευρό τους πήραν τα... πάνω τους και αυτό φάνηκε στο παρκέ. Αυτή η δυναμική είναι κάτι που δεν συναντάς στην Α1, με εξαίρεση τον Παναθηναικό. Αυτή η δυναμική έχει... κρατήσει τον Άρη στην κατηγορία τα δύο προηγούμενα χρόνια και προσπαθεί να το πετύχει και φέτος. Τουλάχιστον θα είναι εκεί. Όχι σαν την «κεφαλή» της ΚΑΕ.

Φυσικά και αναφέρομαι στον Δημήτρη Γουλιέλμο ο οποίος την ώρα που ζητούσε από τον απλό φίλαθλο να δώσει τα χρήματα του, για να σώσει την δική του εταιρεία, την ώρα που του ζητούσε να αφήσει τις δουλειές του και την οικογένεια του και να είναι στην κερκίδα, αυτός ήταν απών. Σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς ο ιδιοκτήτης δεν ήταν εκεί. Φοβήθηκε τις αντιδράσεις του κόσμου σε περίπτωση άσχημου αποτελέσματος; Προφανώς.

Ο Δημήτρης Γουλιέμος με την απουσία του έδειξε ότι νιώθει «ξένο σώμα» από τον οργανισμό Άρη. Γιατί αν είσαι Άρης, θα είσαι εκεί και αν χρειαστεί θα τα... ακούσεις. Πλέον η απόσταση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και τον κόσμο είναι τεράστια. Όπως επίσης και με τους παίκτες.

Τα λόγια του Λευτέρη Μποχωρίδη μετά τον αγώνα και η δήλωση ότι η διοίκηση... δείχνει τους παίκτες με την ανακοίνωση της και πως δεν νιώθουν ως «οικογένεια». Ως αρχηγός έπρεπε να να βγει και να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να εκφράσει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τους συμπαίκτες του. Γιατί με αυτούς τους παίκτες ο Άρης πρέπει να βγάλει την χρονιά. Η διοίκηση μπορεί να αλλάξει, ο μεγαλομέτοχος επίσης, οι παίκτες όχι. Οπότε για να... γλυκάνεις τον κόσμο δεν μπορείς να βγάζει ανακοίνωση και να... κράζεις τους παίκτες. Που είναι απλήρωτοι.

Το είχα γράψει στο προηγούμενο σχόλιο μου, συνεχίζω να το πιστεύω. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ομάδα πλέον, οπότε πρέπει να αποχωρήσει. Να παραδώσει τις μετοχές στο αντίτιμο που τις πήρε από τον Λάσκαρη (1 ευρώ) και να τις δώσει στον Α.Σ. ο οποίος να βρει τα άτομα για νέα διοίκηση για να προχωρήσει η ομάδα. Γιατί τα προβλήματα δεν λύθηκαν επειδή ο Άρης κέρδισε το Περιστέρι ή επειδή λύθηκε το «ban» του Ουίβερ. Πως θα βγει ο επόμενος μήνας; Και ο επόμενος; Πως θα πληρωθεί η επόμενη δόση του 99; Ο Γουλιέλμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί εδώ και καιρό, ο Χάρης Παπαγεωργίου δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να... χτυπάει πόρτες για λεφτά. Δεν προχωράει έτσι μία ΚΑΕ. Γιατί τώρα ο Χάρης Παπαγεωργίου βρήκε χρήματα γιατί είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου. Αύριο όμως;

Ο Λευτέρης Αρβανίτης μπορεί να συσπειρώσει κοντά του παράγοντες για να τον βοηθήσουν οικονομικά. Ο Γουλιέλμος όχι. Και φάνηκε την περασμένη εβδομάδα. 

Επίσης το γεγονός ότι υπήρξε επικοινωνία με διάφορους προπονητές, πριν τον αγώνα με το Περιστέρι (ένας ήταν ο Σούμποτιτς ο οποίος απάντησε αρνητικά), δείχνει ότι η ΚΑΕ υπολειτουργεί. Και αυτό είναι κάτι που το χρεώνεται ο Γουλιέλμος.

Υ.Γ.1: Ο Μπράουν είναι μία καλή επιλογή, μπορεί να δώσει περισσότερα από τον Τάλτον, αλλά έχει ένα... κακό. Αν δεν πληρωθεί, φεύγει.

Υ.Γ.2: Οι ξένοι πλην του Μόρις ζήτησαν να πληρωθούν αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα ενόψει Ρεθύμνου. Και εδώ μπαίνει το... λάθος της ανακοίνωσης. Δεν μπορείς να... κράζεις τους παίκτες που έχεις απλήρωτους, που θα τους ζητήσεις να κάνουν υπομονή.

Υ.Γ.3: Πρώτος στόχος του Άρη ήταν ο Μάλκομ Γκρίφιν. Το πρόβλημα ήταν ότι εκτός από τα χρήματα που ήθελε ο πρώην παίκτης του Κολοσσού και της ΑΕΚ, έπρεπε να πάρει χρήματα και ο Μπελ, μιας και έχουν τον ίδιο Αμερικανό μάνατζερ. Αλλά δεν έγινε τίποτα από τα δύο.

Υ.Γ.4: Τα 2.5 εκ. ευρώ μαθαίνω ότι... έπεσαν στο 1 εκ. ευρώ.

Υ.Γ.5: Πολλά λάθη έκανε ο Νίκος Λάσκαρης αλλά και ένα μεγάλο καλό. Πληρωμένο το «99» μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

 

 

 

H αλήθεια του Mποχωρίδη και η... απουσία του Γουλιέλμου
EVENTS