Ο Κλέι Τόμπσον και ο Λεμπρόν Τζέιμς βρέθηκαν αντιμέτωποι σε τέσσερις τελικούς και ο αστέρας των Ντάλας Μάβερικς είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον «Βασιλιά».
Μιλώντας σε ένα live stream στο Twitch, ο «Splash Bro» ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος παίκτης να μαρκάρεις. Ο Τόμπσον δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει τον Λεμπρόν, τονίζοντας πως δεν έχει καμία αδυναμία στο παιχνίδι του.
«Τον είδαμε σε τέσσερις συνεχόμενους τελικούς και δεν έχω δει κανέναν να ελέγχει το παιχνίδι τόσο καλά όσο εκείνος. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Δεν έχει αδυναμίες» ανέφερε.
Klay Thompson says LeBron James was the toughest player to guard:
— Hoop Central (@TheHoopCentral) August 14, 2026
“We saw him for 4 straight Finals, and I haven’t seen anyone control the game as well as he does. He can do everything on the court. He has no weaknesses.”
(h/t @MindOfBron) pic.twitter.com/bSMA4ZQHMJ