MENU

Κίνηση που ταράζει τα νερά από το OPEN TV: Μετά την «απόκτηση» του Ντέμη Νικολαΐδη, οι ιθύνοντες του καναλιού ήρθαν σε συμφωνία μ' ένα ξεχωριστό όνομα από το χώρο της ελληνικής διαιτησίας προκειμένου να αναλύει όσα συμβαίνουν το Σαββατοκύριακο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο λόγος για τον Τάσο Κάκο, ο οποίος προστίθεται στη διευρυμένη παρέα της εκπομπής “Total Football”- της εκπομπής, δηλαδή, που θα προβάλλεται την Κυριακή το βράδυ από το OPEN TV και θ' ασχολείται, πρωτίστως, με το πρωτάθλημα της Superleague-, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 23.00.

Η προσθήκη του Κάκου είναι μια κίνηση μακριά από τα συνηθισμένα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για τον κορυφαίο διαιτητή του ελληνικού πρωταθλήματος για 6 συνεχόμενες χρονιές (2008-2014) με βάση την ψηφοφορία μεταξύ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και μέχρι σήμερα αποτελεί εν ενεργεία παρατηρητή των αγώνων της Superleague.

Παράλληλα, δείχνει ξεκάθαρα πως πρόθεση του σταθμού είναι να κρατήσει ίσες αποστάσεις από όλους και να επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στη μπάλα, μακριά από τις γνωστές παθογένειες και πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με τα μαύρα χρόνια του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε, πέραν του Ντέμη και του Κάκου θα υπάρχουν στο στούντιο κι άλλοι football experts που θ' αναλύουν με την έμπειρη ματιά τους τα όσα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα...

Έκλεισε ο Τάσος Κάκος στο OPEN TV!