MENU

Η είδηση φίλοι μου ότι ο πρόεδρος σκέφτεται να σπάσει το επενδυτικό εμπάργκο του στα Μέσα (την τελευταία εβδομάδα δεν έχει αγοράσει ούτε ένα) κάνοντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση της Nova, αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό απ’ την πλειονότητα των υγιών φιλάθλων. Μέχρι τώρα ο πρόεδρος πλήρωνε ένα σκασμό Μέσα για να μαθαίνει ο κόσμος τις ειδήσεις όπως είναι. Με τα νέα δεδομένα θα πληρώνει ο κόσμος συνδρομή κάθε μήνα για να μαθαίνει τις απόψεις του προέδρου. Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός της προόδου και της ανάπτυξης, τότε ποιος είναι;

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού οφείλει να κωφεύσει στις σαχλαμάρες περί αθέμιτου ανταγωνισμού και μονοπωλίου. Παραμύθια των εξυγιαντών.

Η μόνη ανησυχία των τωρινών πελατών της Nova είναι ότι αν την αγοράσει ο πρόεδρος θα ανέβει αναγκαστικά η συνδρομή γιατί ο Ολυμπιακός θα βγει από το Sports pack. Με το VAR να πηγαίνει βεντούζα τους αντιπάλους, θα μπει αναγκαστικά στο Adultpack για να μην πληρώνει πρόστιμο η Nova κάθε φορά που θα ακούγεται η θρυλική ατάκα από τον VARίστα: «Έτσι τέτοιο γαμ… θέλανε τα μ… στο 92’».

Αν όμως σταθεί κάποιος σε αυτή τη λεπτομέρεια φίλοι μου θα δει το δέντρο, αλλά θα χάσει το δάσος της πανδαισίας του νέου προγράμματος που τον περιμένει αν το σχέδιο της αγοράς γίνει πραγματικότητα. Το Blog εξασφάλισε και σας παρουσιάζει τις 6 νέες εκπομπές της Nova με τον πρόεδρο στο τιμόνι της:

1. Όποιος μ’ αντέξει

Ο Κώστας- Τσέλσι επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και με την αντικειμενικότητα που τον διέκρινε και τότε (που υποστήριζε μόνο Εθνική και Τσέλσι), ανοίγει γραμμές για τον κόσμο. Κάθε τηλεθεατής θα μπορεί να εκφράσει ελεύθερα και δίχως περιορισμούς τη γνώμη του αντιπροέδρου Facebook του Ολυμπιακού που θα του δίνεται με Non-Karapapaper 10 λεπτά πριν βγει στον αέρα. Όποιος την αποστηθίζει καλύτερα και κάνει την πιο αυθόρμητη απαγγελία θα κερδίζει μια διαπίστευση ρεπόρτερ Ολυμπιακού και 2 δωρεάν ώρες τραμπάλα σε μια από τις παιδικές χαρές που έχει ανακαινίσει τελευταία ο πρόεδρος.

2. Η ώρα των επενδυτών

29 κατασκευαστές πλυντηρίων έγκυροι δημοσιογράφοι απ’ τα 76 (φανερά) Μέσα του προέδρου παρουσιάζουν λεπτό προς λεπτό τις επενδύσεις του συγγενή του Υψηλάντη μέσα στη μέρα. «Πόσα aircondition inverter με ψυκτική απόδοση 9000 Btu/h δώρισε στη Νέα Δημοκρατία», «ποιοι παιχταράδες που απέρριψε ο Εργοτέλης πήγαν δανεικοί στη Νότιγχαμ», «αν μπει συνδρομή στο Nickelodeon θα το αγοράσει και αυτό ο πρόεδρος ή θα προτιμήσει το πάγιο της ΕΡΤ;» είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα αναπτύσσει η εκπομπή, την ώρα που ο Γιάννης Πρετεντέρης θα κάνει την «Ανατροπή» τραγουδώντας το «Πρόεδρος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος, δεν υπάρχει άλλος πιο πρωθυπουργός».

3. Σαββα-τογεννημένος

Η κυριακάτικη εκπομπή που ήδη έχει στη Nova ο Σάββας γίνεται καθημερινή και η διάρκεια της αυξάνεται κατά 35 λεπτά (από 3 ώρες και 25 λεπτά που είναι σήμερα, γίνεται 4ωρη). Ο Σάββας με ένα εκλεκτό επιτελείο επιστημόνων (Τάκης ζάντας, Μπάμπης στρογγυλοφάναρος, Βρασίδας σιδερογροθιάς) αναλύουν τις αναμφισβήτητες φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού (δεν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις, μόνο αμφισβητούμενα μυαλά) και καταθέτουν τη νέα τους πρόταση για τη βιωσιμότητα της Nova. Αν για κάθε λάθος απόφαση του VARυπέρ του θρύλου οι συνδρομητές δίνουν 1 ευρώ παραπάνω, στο τέλος της χρονιάς η συνδρομή θα είναι 10.456 ευρώ.

4. Βαμμένα κόκκινα μαλλιά

Ημίωρο ομορφιάς με χρήσιμα tips και συμβουλές για λαμπερό χρώμα μαλλιών από τον Μανώλη Γαβαθιώτη. Μετά τη βράβευση του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Περιβάλλοντος για τη συμβολή του στη μείωση των ρύπων (στα άρθρα του μπήκε αυτόματος βιολογικός καθαρισμός) ο διακεκριμένος δημοσιογράφος δίνει τα φώτα του στους συνδρομητές για να αποκτήσουν μαλλί που το βάφεις Πειραιά και φωτίζεται το Νότιγχαμ απ’ τη λάμψη. Το απόθεμα σάλιου που θα συγκεντρώνεται σε κάθε εκπομπή μετά τις αναφορές στον Μεγαλοδύναμο πρόεδρο, θα αποστέλλεται συστημένο στους συνδρομητές για να κολλάνε τα γραμματόσημά τους.

5. Γίνε πρόεδρος

Με 5 μόνο ευρώ επιπλέον ο συνδρομητής παίρνει το President pack και ένα φοιτητικό πάσο για το ΙΕΚ επιστημόνων απ’ το οποίο θα αποφοιτήσει ο μελλοντικός πρόεδρος του συλλόγου. Τα καθημερινά μεταμεσονύκτια μαθήματα του διευθυντή της σχολής, Πέτρου Μαντούβαλου, θα μεταδίδονται live αφού πρώτα ο συνδρομητής απαντήσει σωστά στις 3 ερωτήσεις του «Γίνε πρόεδρος»:

1: Συμπλήρωσε σωστά τη φράση:

Αργύρη κ_ _ _ _ _λ_ φέρε το πορτοφόλι

2: Τι κάνεις αν σου πάρουν το διαβατήριο;

Α: Παίρνω δανεικό ένα απ’ το Πακιστάν Β: Ρωτάω αυτόν που μου το πήρε αν έχει φούρνο Γ: Υπομονή μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση

3: Πόσα λεφτά θα βάζεις κάθε χρόνο στην ομάδα;

Α: Εξαρτάται πόσα έχει η τράπεζα μέσα Β: «Τα λεφτά είναι ατμός»: Θρασύβουλας Γ: Θα πουλήσω τον Ομάρ και θα πάρω Αντεμάρ

6. Μη παρακαλώ σας μη αδικείτε τον θρύλο μου

Εξάωρη εκπομπή λόγου με τον Κώστα Νικολακόπουλο. Τις 2 πρώτες ώρες ο γνωστός δημοσιογράφος θα παρουσιάζει ένα προς ένα τα πέναλτι που αδίκως δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό και τις 4 επόμενες τα πέναλτι που δικαίως δόθηκαν στον θρύλο. Για τους τυχερούς εναπομείναντες τηλεθεατές που δεν θα έχουν αρχίσει ακόμα τα σκληρά η εκπομπή θα έχει και τρίωρη παράταση με ιστορική αναδρομή στην 20ετία των εγκλημάτων, όπου ο Ολυμπιακός κόντρα στη διαιτησία και τη συμμορία της γκρανκάσας, κατόρθωσε να πάρει πρωταθλήματα πιο καθαρά και από το κούτελο του Αργύρη Σαλιαρέλη.

Το νέο πρόγραμμα της Nova αν την πάρει ο Μαρινάκης
EVENTS