MENU

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έπεσε θύμα ενέδρας τριών κουκουλοφόρων έξω από το σπίτι του και δέχτηκε - μαζί με έναν φίλο του - επίθεση με ρόπαλα.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά το περιστατικό, ο αμυντικός του Ολυμπιακού σόκαρε, τονίζοντας πως ήταν τυχερός και πως τον χτύπησαν πολύ. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για πως νιώθει, ο Πορτογάλος απάντησε «ζωντανός».

Όπως θα δείτε μάλιστα και στο παρακάτω βίντεο, ο Σεμέδο επέστρεψε στο σπίτι του με νάρθηκα στο χέρι και με πρόβλημα στο βάδισμα.

Oι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν ήδη την έρευνα για τους δράστες, ενώ τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής έδωσε κατάθεση για όσα έγιναν πριν λίγες ώρες.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε το γεγονός, κάνοντας λόγο για άναδρη ενέργεια.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Σεμέδο:

 

Video-πρώτες εικόνες του τραυματισμένου Σεμέδο: «Από τύχη είμαι ζωντανός»!
EVENTS