MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όπου δεσπόζει το clasico της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. 

Η ΚΕΔ έφερε τον Ιταλό διαιτητή Αντρέα Κολόμπο, που τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε σφυρίξει ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ σε ΚαρΑϊσκάκη (1-0) και Ν.Φιλαδέλφεια (1-1) την περασμένη σεζόν, αμφότερα για τα πλέι οφ. 

Ο 35χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζουσέπε Περότι, Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος ο Ματσούκας και στο VAR ο Μάρκο Ντι Μπέλο με τον Ιβάνο Πετσούτο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Φωτιάς θα διευθύνει το Ολυμπιακός-ΟΦΗ, ο Παπαπέτρου το Αστέρας-ΑΕΚ και ο Τσιμεντερίδης το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. 

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής: 

Καλαμάτα-Βόλος: Φίτσας (Κωνσταντίνου, Φραγκιαδάκης, 4ος Βεργέτης, VAR: Κατοίκος, Φωτιάς)

Αστέρας-ΑΕΚ: Παπαπέτρου (Παπαδάκης, Πάτρας, 4ος Κουκουλάς, VAR: Παπαδόπουλος, Μόσχου)

Κηφισιά-Λεβαδειακός: Τσέτσιλας (Κορωνάς, Οικονόμου, 4ος Τζήλος, VAR: Πολυχρόνης, Πουλικίδης)

ΠΑΟΚ-Άρης: Κολόμπο (ΠΕρότι, Περέτι, 4ος Ματσούκας, VAR: Ντι Μπέλο, Πετσούτο)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Τσιμεντερίδης (Μπουξμπάουμ, Χριστοδούλου, 4ος Γιουματζίδης, VAR: Κουμπαράκης, Κόκκινος)

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Φωτιάς (Μεϊντάνας, Πετρόπουλος, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Τσακαλίδης, Ματσούκας)

Ηρακλής-Ατρόμητος: Κατόπης (Κλεετσάνης, Αρμακόλας, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Ζαμπαλάς, Κουμπαράκης)

Ιταλός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Άρης