Η Ένωση υποδέχεται τον Πανιώνιο και οι αλλαγές στην 12άδα, μετά τις απουσίες των Ντούσαν Σάκοτα και Ντελρόι Τζέιμς ήταν αρκετές και... αναμενόμενες από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο Έλληνας προπονητής της ΑΕΚ έδωσε θέση στην αποστολή στον Μιχάλη Καμπερίδη, για πρώτη φορά φέτος.
Παράλληλα, στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή βρίσκονται και οι Γιώργος Τσαλμπούρης και Μπάντζα Σι, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Η 12άδα της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Ελόνου, Γκριν, Χάρις, Ξανθόπουλο, Τσαλμπούρη, Λαρεντζάκη, Μπάρλοου, Αγραβάνη, Μωραϊτη, Μαυροειδή, Καμπερίδη και Σι.
Από πλευράς Πανιωνίου, ο Μπορίς Νταλό επιστρέφει στην 12άδα της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου, η οποία αποτελείται από τους: Δίπλαρο, Μίχαλο, Σακελλαρίου, Κράβιτς, Νταλό, Μολφέτα, Καμπερίδη, Χέντερσον, Τσούπκοβιτς, ΜακΝίλι, Γούντσον και Σαρικόπουλο.