MENU

*Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός, ούτε να έχεις εσωτερική πληροφόρηση για να καταλάβεις ότι το γυαλί ράγισε.

*Το θέμα Σπανούλη έχει τόσες πολλές ιδιαιτερότητες, που χρειάζεται μεγάλη ικανότητα στην ισορροπία για να καταφέρει ο οργανισμός του Ολυμπιακού να βγει αλώβητος.

*Η διαχείριση της κατάστασης δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Όσο και αν προσπάθησε να χαριτολογήσει ο Μπαρτζώκας στην χθεσινή τοποθέτηση στη Συνέντευξη Τύπου, όσα κολακευτικά σχόλια και αν έκανε για τον Σπανούλη, είναι φανερό ότι περισσότερο του δημιουργεί πρόβλημα η παρουσία του, παρά του λύνει θέματα.

*Η ατάκα για τα πέντε χρόνια με Covid-19 και το φινάλε στα 45 θύμισε σουτ Κικίλια από τα παλιά. Και όσοι είναι παλιοί, ξέρουν τι σουτ έκανε ο Κικίλιας. Sorry Υπουργέ, no offense.

*Ίσως όμως έδειξε με ψυχρό και ρεαλιστικό τρόπο ότι αυτή η σχέση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για λόγους που δεν αφορούν μόνο τον Σπανούλη, αλλά συνολικά το οικοδόμημα του Ολυμπιακού.

*Αυτή την στιγμή ο Μπαρτζώκας και ο Σπανούλης έχουν ένα κοινό στοιχέιο: υπηρετούν τον ίδιο σύλλογο. Αλλά ο καθένας έχει τα δικά του "πιστεύω". Και ο Νίκος Μπάρτζης με τον Αλέξη Παππά, στο ίδιο νησί κατοικούν. Τους ίδιους στόχους έχουν. Να κερδίσουν στα αγωνίσματα, ώστε η διαβίωσή τους να είναι λίγο καλύτερη. Αλλά αν η παραγωγή αποφασίσει να βάλει τον Παππά και τον Μπάρτζη στην ίδια ομάδα, η τηλεθέαση θα ανέβει, αλλά για τους λάθος λόγους.

*Οπότε η δύσκολη αποστολή πλέον είναι στα χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού. Εκτός αν ο Σπανούλης μπορεί να αποδεχτεί ότι θα παίζει μέχρι ένα δεκάλεπτο του χρόνου. Και όχι πάντα. Επειδή όμως δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο ο αθλητικός εγωισμός και επειδή ο Σπανούλης γνωρίζει ότι πολλές από τις απόψεις του Μπαρτζώκα τις συμμερίζεται και η διοίκηση, είναι ενώπιον μίας δύσκολης απόφασης.

*Ότι ο Σπανούλης δεν θέλει να σταματήσει, δεν χωρά αμφισβήτηση. Αυτό το λέει η στήλη με απόλυτη βεβαιότητα. Ας αποκαλύψουμε τώρα και ένα στοιχείο που δεν το έχετε δει ούτε στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

*Ο Σπανούλης δεν ζήτησε ούτε μία πρόσκληση για την οικογένειά του στο παιχνίδι με την Χίμκι. Πόσο πιθανό θεωρείτε να ήταν αυτό το τελευταίο του ματς και να μην θέλει να τον δουν τα παιδιά του ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του; Αφήστε το λοιπόν αυτό, γιατί δεν υπάρχουν αμφιβολίες.

*Ο «V-Span» θέλει να παίξει, αλλά θέλει να παίξει και να έχει ρόλο. Ο Μπαρτζώκας το ξέρει καλά αυτό. Γι'αυτό και όσα είπε μπορεί να ξέφυγαν κιόλας κατά κάποιον τρόπο, αλλά αποτύπωσαν τι έχει στο μυαλό του. Αυτό που λέμε καμία φορά ότι γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει.

*Η ιστορία δεν προχωρά έτσι. Και μόνο το πόσο μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει, όχι στους αντιπάλους, αλλά στον κόσμο του Ολυμπιακού δείχνει το μέγεθος του ζητήματος. Χρειάζεται δεξιοτεχνία τώρα για τον τρόπο που θα κλείσει αυτό το θέμα. Και μην αποκλείσετε καμία εξέλιξη. Όταν λέμε καμία, εννοούμε καμία. Ακόμα και αυτή που μπορεί σήμερα να φαντάζει ως μεγάλη έκπληξη.

*Και επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, μείνετε συντονισμένοι. Έρχονται νέα. Ίσως και απόψε, με back to back Slam Dunk! Αφού σας έλειψε, θα έρθει διπλό και δροσερό! Όχι για όλους δροσερό...
 

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Survivor του Ολυμπιακού: Στους Μπλε ο Σπανούλης, στους Κόκκινους ο Μπαρτζώκας!
EVENTS