MENU

"Από το απόγευμα έχει γίνει γνωστό το... διπλό κράξιμο που έφαγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που κάθε άλλο παρά τυπικό ήταν. Αφενός γιατί η επίσκεψη της Θύρας 13 δεν ήταν κάτι αναμενόμενο και οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν και στήριξης και προειδοποίησης.

*Και είναι από τις λίγες φορές που έχει συμβεί αυτό με την ομάδα μπάσκετ και σίγουρα από μόνο του αυτό είναι ένα μήνυμα.

*Στο μεταξύ, η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό έδωσε την αφορμή στους γνωστούς... συνωμοσιολόγους να «αποκαλύψουν» ότι τον Βόβορα τον έδιωξε ο Γιαννακόπουλος. 

*Και δεν φτάνει που είναι βαθιά νυχτωμένοι, αλλά το παίζουν και ειδικοί. Γιατί να το γράψει αυτό ένας φίλαθλος, επειδή το φαντάστηκε, είναι και φυσιολογικό. Να το γράφουν και δήθεν ειδησιογραφικά Μέσα σημαίνει ότι και όλα τα υπόλοιπα που γράφουν είναι προϊόν φαντασίας.

*Για να τελειώνουμε λοιπόν, με αυτό το θέμα και επειδή αναρωτιούνται όλοι ποιος πήρε την απόφαση, για τη διακοπή συνεργασίας με τον Βόβορα, είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο θρύλοι του Παναθηναϊκού, ο Διαμαντίδης και ο Αλβέρτης, μαζί με τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο, παίρνουν και τις πιο σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή στον οργανισμό. Είτε αυτό είναι να πάει η ομάδα με τσάρτερ στο Βελιγράδι, είτε να πάρει ή να μην πάρει έναν παίκτη, είτε να κρατήσει ή να διώξει έναν προπονητή.

*Άρα, ας μην ψάχνει κανείς ενόχους και υπευθύνους εκεί που δεν υπάρχουν γιατί τα δύο παιδιά ειδικά σε όλη τους τη ζωή δεν κρύφτηκαν ποτέ. Και αν μη τι άλλο, είναι άκρως προσβλητικό να τους φοράνε κάποιοι ταμπέλες ότι δήθεν εκτελούν εντολές άλλων.

*Η απόφαση λοιπόν, ανήκε στο δίδυμο των GM κυρίως για έναν απλό λόγο: Ένα search στο Google να έκανε κάποιος, θα έβλεπε ότι ο Βόβορας προσλήφθηκε πολύ πριν μπουν μπροστά οι δύο μύθοι του Παναθηναϊκού, κάτι που σημαίνει ότι στήριξαν όσο δεν παίρνει άλλο μια απόφαση που δεν ήταν καν δική τους.

*Βέβαια οι συνωμοσιολόγοι, κάτι άλλο θα βρουν να πουν τώρα για να δικαιολογήσουν ότι η απόφαση ήταν του Γιαννακόπουλου, ίσως του Μητσοτάκη, μπορεί και του Τραμπ. Σε μια παγκόσμια συνωμοσία θεωρίας που θα ζήλευαν και οι αρνητές του κορωνοϊού. 

*Από το απόγευμα λοιπόν, έχει γίνει γνωστό ότι οι τρεις διοικητικοί υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού στάθηκαν μπροστά στους παίκτες και τους είπαν κάποια πράγματα. Και ακριβώς επειδή ξέρουν από δύσκολες καταστάσεις βγήκαν μπροστά να τα πουν face to face στους παίκτες.

*Από την ομιλία που έκανε ο Αλβέρτης κρατήστε 2-3 ατάκες που σας αποκαλύπτει το Slam Dunk.

*«Εγωισμό δεν έχετε; Δεν σας ζητήσαμε να πάτε στο Final 4. Αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στόχος και πρέπει να τον κατακτήσουμε. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτή η ομάδα να δέχεται 61 πόντους από το Λαύριο σε ένα ημίχρονο, όσο καλό κι αν είναι το Λαύριο στο παιχνίδι. Αν νομίζετε ότι επειδή έφυγε ο προπονητής θεωρούμε ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος κάνετε μεγάλο λάθος. Έχετε μεγάλη ευθύνη για αυτό που έχει συμβεί και κάνουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια για να μην σας λείπει τίποτα. Ξαναλέω ότι πρέπει να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν σας ζητήσαμε στην Ευρωλίγκα προκρίσεις. Απαιτούμε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που καταβάλετε».

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι θεωρίες συνωμοσίας, ποιοι πήραν την απόφαση για Βόβορα και το «εγωισμό δεν έχετε;» του Αλβέρτη
EVENTS