Οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν τη "βόμβα" του καλοκαιριού με τον Γάλλο ψηλό, που έρχεται για να κλείσει το παζλ στην front line της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο Επτάστερος έχει συμφωνήσει με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και ετοιμάζεται να φέρει ξανά στην Ευρώπη τον διεθνή άσο, μετά από δύο χρόνια στο NBA.
Για να κλείσουν το mega deal, χρειάστηκε να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθιστώντας τον 30χρονο άσο έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Euroleague.
Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Center Fox, ο Παναθηναϊκός δίνει στον Γιαμπουσέλε 12 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, αλλά το κόστος της μεταγραφής δεν σταματάει εκεί. Κι αυτό γιατί θα πληρώνει επιπλέον 650.000 ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης, βάσει της συμφωνίας που είχε με τους Μαδριλένους ο Γάλλος σέντερ-φόργουορντ, πριν φύγει για τον "μαγικό κόσμο".